Ποια θα είναι η αληθινή σας φύση αυτή την εποχή; Αυτή η σεζόν μοιάζει να αναζητά την απόδραση. Μετα από ένα Χειμώνα εξερεύνησης του μεταπολεμικού χολυγουντιανού γκλάμουρ, το πνεύμα της εποχής θέλει κάτι πιο δροσερό, πιο αισιόδοξο, πιο αληθινό! Επιστροφή στη φύση.

Το artistic hair dressing, η Πέρρυ Κωνσταντινάκου και οι συνεργάτες της μας ενημερώνουν για τις νέες προτάσεις της Loreal:

Σοφιστικέ φύση

Το πιο λαμπερό λουλούδι είναι και το πιο εκλεπτυσμένο. Δροσερό αλλά και με την αίσθηση της πόλης , βρίσκει την καλοκαιρινή του έμπνευση στην υπεραφθονία του μπλε…

Η ξανθιά μόκα ombre είναι μια γυναίκα με όραμα. Κι ενώ μοιάζει αρκετά ανέμεληοι προσεκτικά επιλεγμένοι τόνοι του μπλέ στα ρούχα της δείχνουν το σοφιστικέ στυλ που μας αποπλανεί. Το κοφτερό ευθύ βλέμμα εμπνέει μια ήρεμη αυτοπεποίθηση!

Cool φύση

Γι αυτήν η φύση είναι τόσο παρούσα στους δρόμους της πόλης όσο και οπουδήποτε αλλού. Έτσι όπως στροβιλίζεται γύρω της η ένταση ενός ανέμου rock – n – roll είναι η πεμπτουσία της γυναίκας της πόλης τον 21ο αιώνα.

Όμως πίσω από την αγορίστικη γοητεία του κοντού ombre καρέ σε απόχρωση της μόκα, αυτή η γυναίκα είναι κατά βάθος αθεράπευτα ρομαντική. Αγαπάει τα φλοράλ και θέλει να απλώνονται πάνω σε ένα patchwork φωτεινών υφασμάτων. Είναι μια γυναίκα του σήμερα που ποθεί την αλλαγή του αύριο!

Pop φύση

Από τα τρία μοντέλα αυτή η γυναίκα είναι που οραματίζεται πιο πολύ την απόδραση. Έχει ένα πνεύμα αχόρταγο, περιπετειώδες. Αποτυπώνεται στα φωτεινά τροπικά της ρούχα που θυμίζουν καρτ ποστάλ από μακρινούς προορισμούς, παράλληλα με τα πλούσια μαλλιά με την τεχνική της ανάποδης ombre και υφή super φυσική μπορούμε να τη φανταστούμε κάτω από τον εξωτικό ήλιο. Αυτό δεν είναι η υπέρτατη πολυτέλεια; Να είσαι εδώ και ταυτόχρονα τόσο μακριά!

Το 2013 η νέα Collection χρώματος της L'Oréal Professionnel, Ombres Nature, επαναπροσδιορίζει το μεγάλο trend και προτείνει ombrés με ανταύγειες που μοιάζουν με φυσικές σε συνδυασμό με πλούσιες αποχρώσεις μόκα από την INOA.

Ο διάσημος hairstylist James Pecis, γνωστός για τις συνεργασίες του στα backstage και στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας παγκοσμίως συνεργάστηκε με τον Colorist Nathan Walker, από τα κομμωτήρια Trevor Sorbie στην Αγγλία, εμπνεύστηκαν από το floral πνεύμα που κυριάρχησε στα catwalks της σεζόν και έτσι προέκυψαν 3 υπέροχα looks: "Σοφιστικέ", "Cool" και "Pop".

Ο James Pecis για να αναδείξει ακόμα περισσότερο το νέο ombre το συνδύασε με το it-κουρέμα της σεζόν, το Ατημέλητο Καρέ. Το look είναι εμπνευσμένο από top model όπως η Karlie Kloss, η Arizona Muse, η Daria Werbowy, και η Alexa Chung. Όπως δήλωσε ο James κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, «Η Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013 αποτελεί την απόλυτη επιστροφή στη φύση. Για να μπορέσω να αντισταθμίσω τα πολύ φωτεινά φλοράλ prints στις πασαρέλες, δημιούργησα μια Collection με σοφιστικέ μόκα ombré, παίζοντας με επιμελώς ατημέλητα look.»

Η νέα τεχνική της Ombres Nature, επαναφέρει τη ζωντάνια και την αντίθεση στα καστανά, με 100% κάλυψη και προσφέρει ένα μοναδικό touch στις ανταύγειες με μόκα αποχρώσεις από την ΙΝΟΑ ενώ δεν είναι πλέον ορατή γραμμή των ξανοιγμένων άκρων και των πιο σκούρων ριζών. Αυτή η επανάσταση κάνει την τεχνική ombré πιο σοφιστικέ, με περισσότερες διαστάσεις και πιο ευκολοφορέτη για κάθε γυναίκα.