Ο πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής προβολής του Δήμου Μονεμβάσιας και δημοτικός σύμβουλος κ Χαράλαμπος Λύρας μίλησε ως φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Ηλία Μπόνου στο ραδιόφωνο Νότος 94.9.

Με αφορμή το αφιέρωμα που ετοιμάζει η ιταλική τηλεόραση RAI3 στη Μονεμβάσια ο κ Λύρας «ξεδιπλώνει» την στρατηγική του Δήμου στον τομέα της Τουριστικής προβολής.

Οι διαπιστώσεις του έχουν να κάνουν με τις ελλείψεις υποδομών στο οδικό δίκτυο και σε αεροδρόμιο χωρίς αυτές να αποτελούν παράγοντα αποθάρρυνσης. Αντιθέτως ο Δήμος Μονεμβάσιας με εξωστρεφή και προσεκτική στρατηγική έχει κατορθώσει να βάλει σε καλό δρόμο την προβολή του τόπου.

Ακούστε την συνέντευξη του στην οποία αναφέρεται στα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου Μονεμβάσιας και της Λακωνίας, στη υποτονική συνεργασία των Δήμων της Λακωνίας, στην ακτοπλοϊκή συγκοινωνία αλλά και στο νέο είδος τουριστικής μορφής: τον γάμο.

Οι θέσεις και παρατηρήσεις του Χ. Λύρα στη σύντομη αυτή συνομιλία μπορούν να αποτελέσουν χρήσιμο οδηγό σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με την τουριστική προβολή της Λακωνίας.

Ακούστε τι είπε ο Χ. Λύρας στο Νότος 94.9