Μια ιδιαίτερη βραδιά επιφυλάσσει το «Έκφραση art café» στο κοινό του. Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου ένας σημαντικός Λάκωνας μουσικός – ερμηνευτής, ο Ηλίας Καππάκος παρουσιάζει την πορεία του μεγάλου Έλληνα τραγουδιστή Γιώργου Νταλάρα.

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό μουσικό αφιέρωμα που έχει γίνει με ιδιαίτερο μεράκι και μεγάλο σεβασμό στον Νταλάρα που αποτελεί ερμηνευτή πρότυπο για πολλούς νέους τραγουδιστές και μουσικούς.

Ο Ηλίας Καππάκος μιλώντας στο notospress.gr αναφέρει:
«Πρέπει να μάθει ο κόσμος ότι ο Νταλάρας πρωτοτραγούδησε σημαντικά τραγούδια. Τον θεωρώ τον μεγαλύτερο στο είδος του και αποτελεί πρότυπο για την προσήλωσή του, τη συνέπεια, την αποτελεσματικότητα και την αυθεντικότητά του. Μπορεί να είναι τελειομανής και γι’ αυτό έχει μεταφέρει στις νεότερες γενιές πραγματικά διαμάντια αλλά και μουσικές παραδόσεις που αντιμετώπισε με σεβασμό (Βαμβακάρη, Τσιτσάνη κ.α.). Άκουγα από παιδί Νταλάρα στο ραδιόφωνο και είναι ένας από τους βασικούς ηθικούς αυτουργούς της απόφασής μου να ασχοληθώ με τη μουσική και το τραγούδι…»

Ο Ηλίας Καππάκος καλεί τους φίλους που ξέρουν να ακούν κι έχουν τη διάθεση να σιγοτραγουδούν στο «Έκφραση art café» σε μια ξεχωριστή βραδιά – αφιέρωμα.

Μεταξύ άλλων θα ακουστούν: Πούναι τα χρόνια, Έχω έναν καφενέ, Μια βραδιά στο Λεβερκούζεν, Αχ χελιδόνι μου, Αν υπάρχει λόγος, Κάπου νυχτώνει, Εγώ θα σου μιλώ.

Πάνω στη σκηνή οι:
Ηλίας Καππάκος, κιθάρα – τραγούδι
Γιώργος Ζήτσας, μπουζούκι
Δημήτρης Παυλής, κιθάρα
Σπύρος Καππάκος, ακκορντεόν – πιάνο
Γιάννης Βούκλιζας, μπάσσο

Είσοδος ελεύθερη
Έκφραση art-cafe-Λυκούργου 97, Σπάρτη
Τηλέφωνο κρατήσεων: 27310-27776