ΣΠΑΡΤΗ. Ένα από τα καλύτερα live του «Έκφραση» art café ήταν η βραδιά-αφιέρωμα στον Γιώργο Νταλάρα με πρωταγωνιστές τον Ηλία Καππάκο και την παρέα του, την περασμένη Παρασκευή 18 Οκτωβρίου.

Μια πολύ καλά προετοιμασμένη ομάδα μουσικών και ένας παθιασμένος Ηλίας Καππάκος, έδωσαν ξεχωριστό «χρώμα» και πρόσφεραν μοναδικές στιγμές στους θαμώνες που κατέκλυσαν το αγαπημένο στέκι της πόλης! Τραγούδια όπως «Μια βραδιά στο Λεβερκούζεν», «Καράβια στα στεριά», «Αχ χελιδόνι μου», «Οι ελεύθεροι κι ωραίοι», «Παραπονεμένα λόγια» και «Ήλιε μου σε παρακαλώ», ξεσήκωσαν το κοινό το οποίο τραγούδαγε μαζί με τη λακωνική ορχήστρα, καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

Αξίζει να αναφερθούν τα ονόματα των μουσικών που πλαισίωσαν τον Ηλία Καππάκο και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό: Γιώργος Ζήτσας (μπουζούκι), Δημήτρης Παυλής (κιθάρα), Σπύρος Καππάκος (ακκορντεόν – πιάνο) και Γιάννης Βούκλιζας (μπάσο).

Αν πρέπει να καταθέσει κανείς ένα σχόλιο με τις εντυπώσεις του από τη βραδιά, είναι σίγουρο ότι ο Γ. Νταλάρας πρέπει να αισθάνεται πολύ ωραία, όταν νέες γενιές τον παρακολουθούν με τέτοιο σεβασμό και συνέπεια.