Το μαγικό Κάστρο της Μονεμβάσιας και την παραλία του Έλους Λακωνίας επέλεξαν ο Ζαχαρίας Καρούνης και το Studio Kouros για τα γυρίσματα video-clip του νέου τραγουδιού «Ηνίοχος», που περιλαμβάνεται στην καινούργια δισκογραφική δουλειά του Λάκωνα ερμηνευτή με τίτλο «Τα υλικά των μυστικών», η οποία κυκλοφόρησε τον περασμένο Δεκέμβριο από την εταιρεία «Μικρή Άρκτος». Ο τραγουδιστής με τη γαλήνια φωνή και σαφείς επιρροές από την πλούσια βυζαντινή παράδοση, εμπιστεύτηκε την εμπειρία και τις γνώσεις του Τάκη Κούρου και το τελικό αποτέλεσμα, όπως θα διαπιστώσετε, δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα μεγάλες παραγωγές.

Το τραγούδι είναι σε στίχους του Χρίστου Γ. Παπαδόπουλου και σε μουσική Ζαχαρία Καρούνη, ενώ το άλμπουμ περιλαμβάνει πολλά σημαντικά τραγούδια αγαπημένων συνθετών.

Στιχουργοί των τραγουδιών είναι: Μάνος Ελευθερίου, Μιχάλης Γκανάς, Λίνα Νικολακοπούλου και Χρίστος Γ. Παπαδόπουλος. Τη μουσική σύνθεση των περισσότερων τραγουδιών υπογράφει ο Ζαχαρίας Καρούνης. Οι συνθέτες που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη παραγωγή είναι ο Νεοκλής Νεοφυτίδης, ο Δημήτρης Μαραμής, η Δάφνη Αλεξανδρή και ο Απόλλων Ρέτσος.

Ο Ζαχαρίας Καρούνης, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Πάκια Λακωνίας, έχει συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με την «Ορχήστρα των Χρωμάτων» του Μ. Χατζιδάκι, τη Μαρία Φαραντούρη, την αείμνηστη Δόμνα Σαμίου και το Γιώργο Νταλάρα.

Πρεμιέρα εμφανίσεων στο «Χαμάμ»

Την ίδια ώρα ο Ζαχαρίας Καρούνης προετοιμάζεται για την έναρξη των εμφανίσεων του στο γνωστό αθηναϊκό κέντρο «Χαμάμ»(Δημοφώντος 97, Άνω Πετράλωνα), όπου από τις 14 Φεβρουαρίου και όλες τις Παρασκευές του Φεβρουαρίου(21/2, 28/2) συναντάται με το Μάνο Αχαλινωτόπουλο σε ένα πρόγραμμα με τίτλο «Πνοή κι ανάσα».