ΣΠΑΡΤΗ. Τις προοπτικές που διανοίγονται, εκ νέου, για έργα υποδομής και ανάπτυξης παρουσίασαν την Τετάρτη 12/3 στο Διοικητήριο Λακωνίας οι εκπρόσωποι της περιφέρειας και Διαχειριστικών και Αναπτυξιακών.
Συγκεκριμένα με την συμμετοχή εκπροσώπων φορέων έγινε η παρουσίαση της Νέας Προγραμματικής Περιόδου 2014 – 2020, δηλαδή το νέο ΕΣΠΑ.

Την παρουσίαση έκαναν ο Παναγιώτης Κούτρης, Προϊστάμενος Μονάδας Α’ της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής ΠΕΠ Πελοποννήσου, ο Μαρίνος Μπερέτσος, Διευθύνων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής «Πάρνων» και ο Σπύρος Φλώρος, Πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης Leader Πάρνωνα.

Τους εκπροσώπους των αρχών και των φορέων υποδέχθηκε και προϊδέασε η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ Τζανετέα. Σε δήλωσή της στο notospress.gr εξέφρασε την αισιοδοξία της για την αξιοποίηση της Νέας Προγραμματικής Περιόδου και ζήτησε τη συνεργασία όλων των φορέων.

Με δεδομένο ότι η κ. Τζανετέα θα είναι και πάλι υποψήφια στην Παράταξη του Πέτρου Τατούλη, ως αντιπεριφερειάρχης, στις εκλογές του Μαίου 2014, επιδιώκει την μεγαλύτερη δυνατή διάχυση των πληροφοριών σχετικά με το νέο ΕΣΠΑ, έτσι ώστε η διαβούλευση που ήδη άρχισε να αποδώσει χρήσιμα συμπεράσματα και να συμβάλει στις προτεραιότητες και τον προγραμματισμό για τα επόμενα 5-6 χρόνια που συμπίπτουν και με την νέα θητεία της αιρετής Περιφέρειας.

Δείτε την παρουσίαση εδώ

)