ΛΑΚΩΝΙΑ. «Ανθελληνικά ανδρείκελα επιβάλλουν νόμους και φόρους που υποδουλώνουν τους Έλληνες». Αυτό τονίζει σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο Νότος 94,9 ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας με την Ελληνική Αυγή Γιώργος Δημακόγιαννης.

Ο μανιάτης αυτοδιοικητικός καλεί τους πολίτες να αντιληφθούν ότι το μήνυμα τον εκλογών είναι βαθύτατα πολιτικό και δεν πρέπει να αποτελέσει έγκριση της πολιτικής και των μέτρων της σημερινή συγκυβέρνησης που αποδέχεται και επιβάλει έξωθεν εντολές.

Ο Γιώργος Δημακόγιαννης περιγράφει τις διώξεις κατά στελεχών και μελών του πατριωτικού κινήματος και εξηγεί γιατί ο πολίτης που δοκιμάζεται πρέπει να αναδείξει τη Ελληνική Αυγή σε δύναμη αντίδρασης κι ανατροπής.

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης εξηγεί ότι ο πολίτης πρέπει πριν, κατά και μετα τις εκλογές να είναι συμμέτοχος κι ενεργός. Αναφέρεται στα έργα και στα πλάνα που κράτησαν μακριά από τη Λακωνία την ανάπτυξη μέσα από εργολαβίες και αναθέσεις διαπλοκής και διαφθοράς.

«Οι Αυτοδιοικητικοί στην Ελλάδα και στη Λακωνία δεν μπορεί να είναι μόνο διαχειριστές. Πρέπει να μάχονται για τα συμφέροντα του πολίτη, της οικογένειας, της κοινωνίας»,
τονίζει.

Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Ηλία Μπόνο εδώ