ΣΠΑΡΤΗ. Με το συνδυασμό του Βαγγέλη Βαλιώτη θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Σπάρτης, ο γνωστός παιδίατρος Σπύρος Μοιράγιας. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, η επιλογή του στηρίχτηκε στην πολυσυλλεκτικότητα και την ανεξαρτησία του συνδυασμού, η οποία όπως σημειώνει δεν δέχτηκε παρεμβάσεις εξω – αυτοδιοικητικών παραγόντων, ενώ παράλληλα διαθέτει «όραμα, γνώση, διεκδικητικό λόγο και θέληση να δημιουργήσει το νέο για το Δήμο μας».

Αναλυτικά, ο κ. Μοιράγιας γράφει:

«Αγαπητές Συνδημότισσες – τες μετά από ώριμη σκέψη, βλέποντας το Δήμο μας να μην μπορεί να ξεφύγει από τη στασιμότητα, πιστεύω ότι και με τη δική σας βοήθεια μπορώ να είμαι χρήσιμος στη Δημιουργία του Καινούριου. Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα συνεργαζόμενος με το Συνδυασμό της Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης Σπάρτης του Βαγγέλη Βαλλιώτη.

Η επιλογή στηρίχτηκε στην Πολυσυλλεκτικότητα και την Ανεξαρτησία του συνδυασμού, που δημιουργήθηκε από εσάς τους απλούς πολίτες , χωρίς παρεμβάσεις εξω - αυτοδιοικητικών παραγόντων , στο Όραμα τη Γνώση το Διεκδικητικό Λόγο και τη Θέληση να δημιουργήσει το Νέο για το Δήμο μας που ονειρευόμαστε και έχουμε ανάγκη όλοι.

Σε αυτό λοιπόν το ταξίδι σας καλώ όλους συνοδοιπόρους, όχι με τη ψήφο σας, αλλά με τις σκέψεις σας, τις ανάγκες σας, τις αντιρρήσεις σας και τους προβληματισμούς σας, ώστε να γίνω κοινωνός των ανησυχιών σας και εφόσον εκλεγώ να είμαι η φωνή σας στη δημιουργία της Σπάρτης των Ονείρων μας και των Παιδιών μας».

Με εκτίμηση,
Σπύρος Γ. Μοιράγιας
Καλή Ανάσταση σε Όλους