ΓΥΘΕΙΟ. Στις 12 και 13 Απριλίου, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λακωνίας στο Γύθειο, φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά έκθεση χειροποίητων δημιουργιών!

Έλαβαν μέρος επαγγελματίες –μέλη του Επιμελητηρίου Λακωνίας- που παρουσίασαν δείγματα της δουλειάς τους. Οι επισκέπτες είχαν τη χαρά να δουν από κοντά όμορφα χειροποίητα κοσμήματα φτιαγμένα με πολύ μεράκι καθώς και πασχαλινές λαμπάδες από την Μαριγώ Κουτσογιαννοπούλου, χειροποίητες αγιογραφίες από την Κυριακή Λεμπέση σε καμβά και ξύλο, όπου οι μορφές των Αγίων άγγιξαν τις ψυχές των επισκεπτών. Επίσης, στην έκθεση μπορούσε κανείς να βρει οικολογικά σαπουνάκια , κηραλοιφές και άλατα με βάση αγνά υλικά της φύσης που αρωματίζουν ευχάριστα το χώρο από τη Ζωή Σεργιάδη, λαμπάδες καθώς ξύλα διαφόρων ειδών ζωγραφισμένα στο χέρι τα οποία μπορούν να διακοσμήσουν ευχάριστα οποιονδήποτε χώρο επιμελημένα από την Γεωργία Τσιότου και, τέλος, χειροποίητα κοσμήματα για όλα τα γούστα και τις ηλικίες από τη Σταυρούλα Καλαποθάκου.

Η έκθεση στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία με τους «δημιουργούς» της να δίνουν την υπόσχεση πως πολύ σύντομα θα την επαναλάβουν και σε άλλες περιοχές του νομού Λακωνίας.