ΣΠΑΡΤΗ. Το μουσικό συγκρότημα των Vegas συστάθηκε για πρώτη φορά το 2009 και το αποτελούν τρία μέλη: την κοπέλα της παρέας, Μελίνα Μακρή στα φωνητικά μαζί με τον μελαμψό και αγαπημένο ZeRaw ενώ τους συνοδεύει και ο DJ Airth στα πικάπ.

Όπως έχουν δηλώσει βασανίστηκαν πολύ για να βρουν όνομα για το γκρουπ τους. Καταστάλαξαν στο Vegas και ήταν το πιο κατάλληλο. Βασικά , όπως λένε, κατέληξαν σ’ αυτό το όνομα επηρεασμένη από ένα αστέρι ,το οποίο λέγεται Βέγας. Πρόκειται για ένα από τα πέντε πιο φωτεινά άστρα που υπάρχουν στον ουρανό. Μάλιστα ανήκει στον αστερισμό της Λύρας , όπου η Λύρα φυσικά αντιπροσωπεύει την μουσική. Πώς αλλιώς θα λεγόταν ,λοιπόν, ένα από τα πλέον πετυχημένα και αγαπημένα μοντέρνα συγκροτήματα στη χώρα μας ;

Ο εκρηκτικός ZeRaw ήρθε με τους γονείς του στην Ελλάδα. Οι γονείς του είχαν έρθει για να σπουδάσουν και έτσι ο ZeRaw μεγάλωσε στην Αθήνα. Το μεγάλο πάθος που έτρεφε για τη μουσική και το ταλέντο σ’ αυτήν ήταν φανερό από τότε που ήταν μικρός και στην ελεύθερό του χρόνο έγραφε στίχους για τραγούδια και αργότερα προσπάθησε να υλοποιήσει την παραγωγή δικών του μουσικών δημιουργιών. Δεν είναι λίγοι αυτοί που τον χαρακτηρίζουν ως τον Kanye West της Ελλάδας καθώς έχει ιδιαίτερο styling , ραπάρει και έχει εξαιρετική χροιά. Πριν τους Vegas συμμετείχε στο συγκρότημα Tang Ram.

Ο ZeRaw υπηρετεί την στρατιωτική θητεία του στο ΚΕΕΜ Σπάρτης. Η φακός του notospress.gr το συνέλαβε αμέσως μετά την ορκωμοσία του στο café bistro Λέσχη Σύμμετρον στη Σπάρτη. Η οικογένειά του, φίλοι και συνεργάτες ήταν κοντά του σε μια κρίσιμη στιγμή της ζωής του…
Ευτυχώς η σειρά του 2014 Γ’ ΕΣΣΟ θεωρείται έκτακτη και είχε μόνο μια εβδομάδα κατάταξης… Στη «Λέσχη» η παρέα απόλαυσε από αυθεντικό freddo μέχρι μακαρονάδα napoliten!
Τις 2-3 ώρες που έμεινε στη «Λέσχη – Σύμμετρον» ήταν ευδιάθετος και φανερά ικανοποιημένος από την άδεια ορκωμοσίας…