ΤΟΡΙΖΑ. Με ένα δροσερό opening pool party, την Παρασκευή 13 Ιουνίου, υποδέχθηκε το καλοκαίρι το Ilaeira Mountain Resort, ευρισκόμενο στις πλαγιές του Ταϋγέτου στη γραφική Τόριζα!

Το Ilaeira αυτό το καλοκαίρι κάνει ένα ακόμα σημαντικό βήμα και σας καλεί να βουτήξετε στην πισίνα του, που ξεκινά και πάλι τη λειτουργία της για να σας χαρίσει μοναδικές στιγμές ξεγνοιασιάς και ξέφρενων παιχνιδιών στο νερό με φόντο την εκπληκτική πανοραμική θέα στη Λακωνική πεδιάδα! Οι υπηρεσίες τζακούζι κάνουν και πάλι τη διαφορά…
Νέος στεγασμένος χώρος όπου έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε δροσιστικά cocktail από την πλούσια κάβα του pool bar του Ilaeira, αλλά και να γευτείτε νέα πιάτα με γεύσεις από την ιταλική κουζίνα, που σας προτείνουν οι έμπειροι σεφ του ορεινού θέρετρου!

Το Ιlaeira Mountain Resort, που είναι σε πλήρη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον, βρίσκεται μόλις 15χλμ. μακριά από το ιστορικό κέντρο της Σπάρτης.

Το αμφιθεατρικά χτισμένο Ilaeira περιβάλλεται από αυλές, πέτρινα δρομάκια και φυτά, δημιουργώντας μια πραγματική όαση ανάμεσα σε βίλες και σπίτια. Το συγκρότημα προσφέρει παραδοσιακές γεύσεις και ελληνικές σπεσιαλιτέ στο εστιατόριο, καθώς και καφέ, παγωτά, γλυκά, ποτά και κοκτέιλ στη βεράντα.

Η φροντίδα και η μέριμνα των ειδικών και των ιδιοκτητών είναι ευχάριστα φανερή παντού.

Καλοκαιρινές δεξιώσεις με την υπογραφή Ilaeira!
Εξάλλου, το Ilaeira μπορεί να φιλοξενήσει τη δεξίωση του γάμου, της βάπτισης ή οποιασδήποτε άλλης κοσμικής εκδήλωσης σας στο χώρο της πισίνας. Εμπιστευτείτε την εκδήλωση για την ομορφότερη ημέρα της ζωής σας στους επαγγελματίες του είδους και εξασφαλίστε ονειρεμένες στιγμές που θα κρατήσετε για πάντα στη μνήμη σας!

Πληροφορίες: site:ilaeira-resort.gr
Τηλέφωνο κρατήσεων: 27310 35515. Τηλέφωνο reception: 27310 35525.
email: info@ilaeira-resort.gr