Γράφει ο Αντώνης Βλαχονικολός

Απίστευτα αυτά που συμβαίνουν στην πολιορκημένη πόλη μας από τον εργολάβο της ΔΕΥΑΣ. Μερικά όμως είναι για γέλια αλλά και για κλάμματα.

Στις 7 Ιουνίου 2014 οι κάτοικοι μέρους της Λυκούργου και συγκεκριμένα από το γηροκομείο μέχρι το ΚΤΕΛ ειδοποιηθηκαμε να μεταφέρουμε τα αυτοκίνητά μας γιατί θα γίνει εκσκαφή για τις σωλήνες της ύδρευσης.

Στο νούμερο 31 της Λυκούργου ήταν παρκαρισμένο ένα όχημα του οποίου ο ιδιοκτήτης το έχει παρκάρει και έχει φύγει με το ΚΤΕΛ, κάτι που συνηθίζεται στη γειτονά μας.

Στις 7/6 λοιπόν ήρθαν οι εργάτες με τα μηχανήματα και για να σκάψουν «σήκωσαν» στα χέρια το εν λόγω όχημα και το ανέβασαν στο πεζοδρόμιο.

Μέχρι εδώ καλά. Τρεις μέρες αργότερα τα έργα τελείωσαν ο δρόμος σκεπάστηκε και πάλι και μαντέψτε. Οι κύριοι αυτοί αφησαν το όχημα στο πεζοδρόμιο μέχρι και σήμερα τουλάχιστον 21/6/2014!!!

Αποτέλεσμα;
Το πεζοδρόμιο είναι μη προσπελάσιμο και σκεφτήτε ότι από εκεί περνουν με τις βαλίτσες τους όσοι ταξιδεύουν με το ΚΤΕΛ, και ο ιδιοκτήτης του οχήματος, αν τον καταγγείλει κάποιος θα χάσει τις πινακίδες του και θα πληρώσει τσουχτερό πρόστιμο.
Για του λόγου το αληθές και για το μπάχαλο παραθέτω φωτογραφίες με ημ/ νία 21/6/2014.

* Τα άρθρα δεν απηχούν απαραίτητα τη γνώμη του notospress.gr