ΣΠΑΡΤΗ. Στο παιδικό τμήμα της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σπάρτης, οι μικροί φίλοι διαβάζουν ιστορίες στα ελληνικά και αγγλικά, παίζουν παραδοσιακά, ομαδικά και επιτραπέζια παιχνίδια, κάνουν χειροτεχνίες και άλλες δημιουργικές δραστηριότητες. Όλα αυτά θα γίνονται κατά τη διάρκεια Ιουλίου – Αυγούστου, από Τρίτη έως Παρασκευή, 11:00 - 13:00.

Ειδικότερα, όπως μας ενημερώνει η διευθύντρια της Βιβλιοθήκης κ. Ελένη Τζινιέρη-Τζανετάκου, η Τρίτη θα είναι αφιερωμένη σε παραμύθια στα ελληνικά (για παιδιά 6 έως 8 ετών), η Τετάρτη σε δημιουργικές δραστηριότητες, η Πέμπτη σε παιχνίδια και η Παρασκευή σε παραμύθια στα αγγλικά (για παιδιά 9 έως 11 ετών).

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2731026853 και 2731021180 όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες της Βιβλιοθήκης.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρίσκετε και στις διευθύνσεις: www.nikiforos.edu.gr και www.facebook.com/dkbspartis

Οι δραστηριότητες αρχίζουν την Πέμπτη 3 Ιουλίου με αφιέρωμα στην τρίλιζα, ενώ την Παρασκευή 4 Ιουλίου η Γκλίνις και η Κατερίνα θα αφηγηθούν το παραμύθι «This is the house that Jack built» και τα παιδιά θα δημιουργήσουν με «κολλάζ» το δικό τους ιδιαίτερο σπίτι.