Τέλος στην πολυαναμενόμενη συνεργασία ανάμεσα στην Νατάσα Θεοδωρίδου και την Μιμή Ντενίση για την παράσταση "Σμύρνη μου αγαπημένη" δόθηκε καλά-καλά πριν ανέβουν μαζί στην ίδια σκηνή αναφέρει κυριακάτικη εφημερίδα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Νατάσα Θεοδωρίδου αρχικά συμφώνησε στο οικονομικό σκέλος της συνεργασίας, παίρνοντας ένα ποσοστό της τάξεως του 5% επί των εισπράξεων, ενώ στην παράσταση θα τραγουδούσε κομμάτια του Ανδρέα Κατσιγιάννη αλλά και παλιότερα της Πόλης.

Ωστόσο, στην πορεία άρχισαν διάφορες απαιτήσεις οικονομικού χαρακτήρα κι όχι μόνο, ενώ το ρεπορτάζ αναφέρει πως η Νατάσα Θεοδωρίδου ζήτησε να παίρνει 1.000 το βράδυ- επί πέντε ημέρες την εβδομάδα, και στη συνέχεια δήλωσε πως θα ήθελε να απουσιάζει Πέμπτες και Κυριακές, προκειμένου να προγραμματίζει έκτακτες εμφανίσεις στην επαρχία.

Επίσης το δημοσίευμα αναφέρει πως η τραγουδίστρια έθετε συνεχώς νέους όρους στην συνεργασία, όπως για το καμαρίνι και το μικρόφωνο της, ενώ η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν άφαντη στις πρόβες, γεγονός που ανησύχησε σε ιδιαίτερα την Μιμή Ντενίση.

Το FTHIS.GR επικοινώνησε με την Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία όμως δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση επί του θέματος.

Πηγή: Real Life