ΠΑΠΑΔΙΑΝΙΚΑ. Μετά από 33 χρόνια, ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Παπαδιανίκων-Πλύτρας «Η Αρχαία Κυπαρισσία» δημιούργησε μια όμορφη ευκαιρία να θυμηθούν οι παλιοί και να απολαύσουν οι πιο νέοι τον φημισμένο θεσμό «Να η Ευκαιρία» στα Παπαδιάνικα και μια αφορμή να συναντηθούν όλοι οι Παπαδιανικιώτες αλλά και όσοι αγαπούν το χωριό στην πλατεία.

Τον διαγωνισμό τραγουδιού εγκαινίασαν οι πιο θαρραλέοι και στη συνέχεια συμμετέχοντες όλων των ηλικιών. Ιδιαίτερη χροιά έδωσε στη βραδιά η συμμετοχή του Μπάρμπα-Βασίλη από τα Παπαδιάνικα, καυτηριάζοντας με καλή διάθεση και στιχάκια στιγμές της καθημερινότητας.

Την Κριτική Επιτροπή αποτέλεσαν οι κ.κ. Τασία Σουρλά, Δημήτρης Βλαχάκης και Παρασκευάς Κουλέντης, οι οποίοι έκριναν και βαθμολόγησαν με χιούμορ τους συμμετέχοντες αφού η βαθμολογία κυμάνθηκε από 0-10!

Νικητής αναδείχτηκε ο Βασίλης από το Φοινίκι συγκεντρώνοντας 30 βαθμούς. Τη βραδιά πλαισίωσε η Σταυρούλα Μάνου με ζωντανή ορχήστρα.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της βραδιάς, Εστιατόριο ΧΡΥΣΟΒΟΥΛΟ Κάστρο Μονεμβασίας, Μικροβιολογικό Εργαστήριο Μαρίας Παπαγιαννοπούλου Μολάοι, Κατάστημα Γ. Κουλέντη Παπαδιάνικα και Ταξιδιωτικό Πρακτορείο ΚΟΣΚΙΝΑΣ Σπάρτη, τα μαγαζιά της πλατείας Παπαδιανίκων, την Πρόεδρο του ΝΠΠΑ Δήμου Μονεμβασίας, Παναγιώτα Αλειφέρη και τους επισκέπτες που τίμησαν για πολλοστή φορά τον Σύλλογο με την παρουσία τους και τη συνδρομή τους.