Τους υποσχέθηκαν πολλά. Ακόμα περισσότερα φαντάστηκαν οι ποδοαφιαριστές για να προσγειωθούν, τελικά, ανώμαλα. Οι ποδοσφαιριστές της ΣΕ Σπάρτη στέλνουν τελεσίγραφο στους «εξαφανισμένους» αρμόδιους της ομάδας. Ίσως η πίεση που ασκούν, έτσω και τώρα σώσει την ομάδα ή ξεκαθαρίσει το τοπίο στην Διοίκησή της.

Η επιστολή των ποδοσφαιριστών αναφέρει:
«Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Σπάρτης θέλουμε να τοποθετηθούμε και να κάνουμε γνωστό στο φίλαθλο κοινό την υπάρχουσα και δύσκολη κατάσταση στην ομάδα. Θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι προτεραιότητά μας είναι αυτή η ομάδα και για αυτό το λόγο κάνουμε υπομονή τόσο καιρό.

Τα όρια όμως έχουν στενέψει και βλέποντας ότι δεν υπάρχει κάποια υπεύθυνη ενημέρωση για το μέλλον μας, αντιμετωπίζουμε και το πρόβλημα με τα δελτία μας. Οι ποδοσφαιριστές της ΑE Σπάρτης ζητούμε κάποια ενημέρωση είτε από τη διοίκηση του συλλόγου είτε από κάποιο υπεύθυνο όσον αφορά το μέλλον μας σαν ποδοσφαιριστές.

Κάναμε υπομονή από τις 4 Ιουνίου όμως ο χρόνος περνάει και δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το τι θα γίνει καθώς αντιμετωπίζουμε και σοβαρό πρόβλημα με τα δελτία μας για το εξευτελιστικό ποσό των 1920 ευρώ που χρωστάει η ομάδα στην ΕΠΟ λόγω ενός προστίμου. Πράγμα που σημαίνει πώς δε μπορούμε να μείνουμε ελεύθεροι.

Καλούμε τη διοίκηση να αναλάβει τις όποιες ευθύνες της αναλογούν και να δώσει μια λύση στο αδιέξοδό μας. Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και το ζήτημα αυτό που προέκυψε είναι ζωτικής σημασίας για εμάς καθώς έχουμε οικογένειες και ζούμε από αυτό.

Ο χρόνος κυλάει εις βάρος μας και οι υπεύθυνοι παραμένουν άπραγοι και εξαφανισμένοι. Με εκτίμηση και σεβασμό προς το φίλαθλο κοινό της Λακωνίας.».

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Σπάρτης