Στο περιοδικό "Μετρονόμος" του Απριλίου-Ιουνίου με βασική συνέντευξη και εξώφυλλο το Μάνο Χατζιδάκι φιλοξενείται και η συνέντευξη εφ όλης της ύλης του Λάκωνα τραγουδοποιού Πάνου Μπούσαλη στο δημοσιογράφο Μάνο Ορφανουδάκη!

Δείτε τι απάντησε σε ερωτήσεις όπως:

"Μετά την οικονομική κρίση, που ξεκίνησε(;) το 2009, και τη ραγδαία μείωση της ελληνικής δισκογραφικής παραγωγής, πώς κάνει τα πρώτα του βήματα ένας νέος δημιουργός;"

"Παρόλα αυτά εσύ αποφασίζεις να ακολουθήσεις τον δρόμο της μουσικής και βάζεις στο συρτάρι το πτυχίο του Μηχανολόγου Μηχανικού".

"Πιστεύεις, δηλαδή, ότι η μουσική μπορεί να έχει έναν πιο στρατευμένο ρόλο, όπως το πολιτικό τραγούδι που γνωρίσαμε τη δεκαετία του 1970;

"Παράλληλα, έχεις έναν βαθύ ερωτικό λόγο. Τελικά, και ο έρωτας είναι πράξη πολιτική;".

Πολλές και ενδιαφέρουσες οι ερωτήσεις του Μάνου Ορφανουδάκη αλλά και οι απαντήσεις του Λάκωνα δημιουργού Πάνου Μπούσαλη.

Το περιοδικό αλλά και cd "Γκέμμα"του Πάνου Μπούσαλη μπορεί το λακωνικό κοινό να προμηθευτεί απο το κατάστημα μουσικών οργάνων "Φίλλιπος Νάκας" του Σπύρου Καππάκου που βρίσκεται στη Σπάρτη και στην οδό Όθ.Αμαλίας 89 Τηλ.27310-26111.