ΛΑΚΩΝΙΑ. Νέα ψηφοφορία έχει αναρτηθεί στο notospress.gr σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών το Φθινόπωρο του 2014. Mε πολλές φωνές να διατυμπανίζουν το αναγκαίο των πρόωρων εκλογών και τα πολιτικά πρόσωπα να αξιοποιούν την καλοκαιρινή περίοδο για σύσφιξη σχέσεων με τους ψηφοφόρους τους η ψηφοφορία είναι επίκαιρη όσο ποτέ.

Ειδικά στη Λακωνία τα πολιτικά πρόσωπα δεν χάνουν ευκαιρία για επαφές τόσο με πρόσωπα όσο και οικογένειες, τόσο με φορείς όσο και με ομάδες πολιτών που θα ήθελαν να αποτελέσουν σιωπηρούς πυρήνες στήριξης των υποψήφιοτήτων τους. Ιδιαίτερα οι εν ενεργεία βουλευτές έχουν το προβάδισμα στις επαφές αλλά και την ανάλογη έκθεση…

Το notospress.gr με την ψηφοφορία επιχειρεί να καταγράψει τις τάσεις στον χώρο της Ν.Δ. που έτσι κι αλλιώς έχει υποστεί γερά πλήγματα και στον νομό Λακωνίας.

Τα πρόσωπα που αναγράφονται στην ερώτηση είναι βουλευτές, υποψήφιοι βουλευτές και φερόμενοι ως υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος στο πάλαι ποτέ «κάστρο» της Δεξιάς.

Στη Λακωνία υπάρχει η εξής ιδιαιτερότητα: τη στιγμή που το κόμμα της Ν.Δ. επιχειρεί άνοιγμα στον κεντρώο χώρο με προφάσεις του τύπου Κεντροδεξιά παράταξη ή λαϊκή παράταξη ( για την απειλή του ΣΥΡΙΖΑ) στη Λακωνία είναι υποχρεωμένο να διεμβολίσει όχι μόνο την ανερχόμενη δύναμη του Συριζα αλλά και τον ακροδεξιό χώρο που ήδη έχει απορροφήσει και κεντρώους και λαϊκούς ψηφοφόρους της Ν.Δ.

Οι επιλογές στην ψηφοφορία θα καταδείξουν στο τέλος τις τάσεις στην Λακωνική κοινωνία, τις δυνάμεις των προσώπων, τηρουμένων, βέβαια, των αναλογιών που έχει μια ψηφοφορία στο διαδίκτυο.
Ψήφισε τώρα κι εσύ προκειμένου το μήνυμα να είναι ακριβές και ασφαλές.