ΓΥΘΕΙΟ. Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τα μέλη του για επιχειρηματικές δράσεις, εκθέσεις και Φεστιβάλ που αφορούν στον επιχειρηματικό κόσμο και στους επαγγελματίες

2η Ελληνική Πολυκλαδική Επενδυτική & Επιχειρηματική Αποστολή στην Κένυα

Το Επίτιμο Προξενείο της Δημοκρατίας της Κένυας στην Ελληνική Δημοκρατία σχεδιάζει και υλοποιεί, ήδη απ τριετίας, δράσεις που έχουν το διττό σκοπό:
- Να συμβάλλουν στην επίτευξη πολυεπίπεδων συνεργασιών μεταξύ Ελλάδας και Κένυας, και
- Να ανοίξουν την μεγάλη αγορά της Κένυας προς όφελος των Ελληνικών επιχειρήσεων και των Ελληνικών προϊόντων.
Επισημαίνουμε ότι η 2η Αποστολή διεξάγεται με την ενεργό υποστήριξη του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών καθώς και Κενυάτικων Υπουργείων και Οργανισμών μέσα σε άριστο κλίμα φιλίας και συνεργασίας και σε ευνοϊκή χρονική στιγμή.
Στην ιστοσελίδα του Προξενείου www.kenyagreece.com έχει αναρτηθεί πλούσιο υλικό για την Κένυα και τον προγραμματισμό της έως το 2030 καθώς, επίσης, όλη η ενημέρωση σχετικά με την 2η Αποστολή.

6η Πανελλήνια Έκθεση Κορινθία 2014

Η έκθεση διοργανώνεται από την Αναπτυξιακή του Επιμελητηρίου Κορινθίας , και την υποστήριξη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ΑΕ, που αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία.
Η Έκθεση θα λειτουργήσει από την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014 στo 15ο χιλ. Παλαιάς Εθνικής οδού Κορίνθου- Πατρών στο Βέλο Κορινθίας και στο χώρο της επιχείρησης «ΜΑΝΔΡΑΚΟΣ CO» πρώην εργοστάσιο ΕΛΒΙΟΧΥΜ.

2η EΞΠΟΤΡΟΦ
Η έκθεση που αναδείχθηκε σε γεγονός ορόσημο για την κατηγορία των ελληνικών τροφίμων και ποτών από την πρώτη κιόλας διοργάνωση της, ανοίγει τις πύλες της για δεύτερη συνεχή χρονιά: 2η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου 2015, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό ή αλλιώς το πιο σημαντικό ραντεβού της χρονιάς για τους επαγγελματίες του κλάδου και η πιο απολαυστική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους επισκέπτες.

1η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Ξάνθης & 3η Έκθεση Παραγωγής και Εξοικονόμησης Ενέργειας

Από 17 έως 22 Οκτωβρίου 2014 το Επιμελητήριο Ξάνθης διοργανώνει την "1η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Ξάνθης & 3η Έκθεση Παραγωγής και Εξοικονόμησης Ενέργειας".

3η ΕΚΘΕΣΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 2014
Η 1η έκθεση FROZEN FOOD EXPO προκειμένου να διασφαλίσει την επιτυχία της από την πρώτη κιόλας διοργάνωση θα διεξαχθεί παράλληλα με ακόμη 2 επιτυχημένες επαγγελματικές εκθέσεις τροφίμου. Την 3η διοργάνωση της έκθεσης MEAT DAYS, η οποία αποτελεί τη μοναδική εξειδικευμένη επαγγελματική έκθεση για το κρέας και τα προϊόντα του και την 2η διοργάνωση της έκθεσης DAIRY EXPO, η οποία αποτελεί την επαγγελματική έκθεση για την Γαλακτοκομία και την Τυροκομία. Αυτές οι 3 κλαδικές εκθέσεις, οι οποίες έχουν πολλά κοινά οφέλη για τον επαγγελματία επισκέπτη θα διεξαχθούν παράλληλα σε διαφορετικούς τομείς στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στις 1, 2 & 3 Νοεμβρίου 2014.

13η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας

Το Επιμελητήριο Καρδίτσας διοργανώνει την 13ης Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 10-15 Οκτωβρίου 2014 στον χώρο των Καπναποθηκών Καρδίτσας (Περιφερειακή Οδός Καρδίτσας Τρικάλων).

22η Έκθεση KAVALAEXPO
Η Έκθεση KAVALAEXPO διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Καβάλας με στόχο την υποστήριξη του επιχειρηματικού κόσμου και την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων. Η έκθεση αποτελεί μια σύγχρονη αντίληψη επιχειρηματικής προώθησης και προβολής. Ήδη στα χρόνια της διοργάνωσης πάνω από 2000 εκθέτες και 100.000 επισκέπτες επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα και την αναπτυξιακή προοπτική της.

2ο φεστιβάλ «Ελλάδα Παντού»
Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, και την Αιγίδα της Ελληνικής Πρεσβείας του Βερολίνου στη Γερμανία, το 2ο φεστιβάλ «Ελλάδα Παντού» θα περιοδεύσει στην Γερμανία με οδηγό τον Δημοσιογράφο Γρηγόρη Βερροιώτη , γνωστό ως «Ποδηλάτη του Κόσμου», από 25 Σεπτεμβρίου μέχρι 5 Νοεμβρίου 2014.
Γίνετε αρωγός του Φεστιβάλ “Ελλάδα Παντού” στην Γερμανία, τοποθετώντας έτσι την εταιρεία σας δίπλα στην προσπάθεια ανάδειξης του ελληνικού πολιτισμού και της σημασίας της κοινωνικής προσφοράς και επιχειρηματικότητας.

Real Estate 2014
Το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία πραγματοποιούν επιχειρηματική αποστολή στα πλαίσια της ανωτέρω εκθέσεως στις 11 έως 14 Σεπτεμβρίου 2014 και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της “ CNR “.
Οι εταιρίες που θέλουν να επισκεφθούν τις εκθέσεις παρακαλούνται να στείλουν στο e-mail info@etee.gr