Υλικά (για 4 άτομα)

• 500 γρ. σπαγγέτι Νο 6
• 180 γρ. καπνιστή πανσέτα
• 3 κουτ. σούπας Flora Soft με βούτυρο
• 100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
• 3 αυγά χτυπημένα (μόνο τους κρόκους)

Παρασκευή

• Βράζουμε το σπαγγέτι, το στραγγίζουμε και κρατάμε λίγο από το νερό.
• Σοτάρουμε την καπνιστή πανσέτα με το Flora Soft με βούτυρο.
• Σε ένα μικρό μπολ ρίχνουμε τα αυγά με την παρμεζάνα και ανακατεύουμε έως ότου γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα.
• Ρίχνουμε το σπαγγέτι στο τηγάνι που σοτάραμε την πανσέτα.
• Προσθέτουμε το νερό που κρατήσαμε, συμπληρώνουμε με τα αυγά που έχουμε ανακατέψει την παρμεζάνα και μαγειρεύουμε αναδεύοντας τα ζυμαρικά έως ότου δέσουν.