ΣΠΑΡΤΗ. Συνέχεια επιτυχιών για τον Σπαρτιατικό και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών που πραγματοποιήθηκε στο ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ στις 5,6,7 Σεπτεμβρίου.

Το notospress.gr έχει δημοσιεύσει σχετικό ρεπορτάζ, Σήμερα δημοσιεύουμε το δελτίο τύπου του Συλλόγου.
Ο 21χρονος Αγγελίδης Στέλιος, μέλος της εθνικής ομάδας πίστας, μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα κατέλαβε την 2η θέση στα 200μ ταχύτητας πίσω από τον υπερπρωταθλητη πίστας Βολικάκη Χρήστο. Σημαντικό το γεγονός ότι στο προκριματικό, που κάθε ποδηλάτης χρονομετρείτε, ο Αγγελίδης έφερε τον καλύτερο χρόνο, και δείχνει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.

Επίσης η ομάδα του Σπαρτιατικού στο ομαδικό σπριντ αποτελούμενη από τους, Αγγελίδη Στέλιο, Χαλκιόπουλο Μιχάλη, Βορβή Χρήστο και Αντωνόπουλο Τάσο κατέλαβε την 3η θέση νικώντας στον μικρό τελικό την ομάδα του Π.Ο Βόλου.

Στην γενική βαθμολογία ο Σπαρτιατικός κατετάγη 4ος ανάμεσα σε 24 συλλόγους και δείχνει ότι τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστή.

Ωστόσο ένα άσχημο περιστατικό διαδραματίστηκε για την ομάδα του Σπαρτιατικού στο αγώνισμα της ομαδικής χρονομέτρησης και ενώ θα αγωνιζόταν στο μικρό τελικό.

Ένας ποδηλάτης εξύβρισε πριν την έναρξη του αγωνίσματος κριτή, ενώ αυτή τους υποδείκνυε να εγκαταλείψουν την πίστα για να ξεκινήσει ο αγώνας. Αμέσως μαθαίνοντας το γεγονός, ο έφορος ποδηλασίας και βασικός χρηματοδότης της ομάδας Πριστούρης Παναγιώτης, ζήτησε από τους αθλητές να επανορθώσουν πράγμα που δεν έγινε. Ως εκ τούτου, απέσυρε την ομάδα από το μικρό τελικό, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι προέχει το ήθος , ο σεβασμός και το ευ αγωνίζεσθε για τον σύλλογο, και όχι οι θέσεις και τα μετάλλια, ενώ παρέπεμψε την υπόθεση στο διοικητικό συμβούλιο του Σπαρτιατικού.

Εξάλλου στην Τρίπολη και σε αγώνα δρόμου συμμετείχαν οι ποδηλάτες του Σπαρτιατικού στις κατηγορίες παμπαίδων και μίνι, πρωταγωνιστώντας και σαρώνοντας τα μετάλλια. Συγκεκριμένα χρυσό μετάλλιο απέσπασαν οι, Χριστάκος Δημήτρης, Κωνσταντάκος Βασίλης και Γρηγόρης Ηλίας. Αργυρό μετάλλιο οι, Δημητρόπουλος Βασίλης, Δημητρόπουλος Παναγιώτης και Αθανασάκης Θεόδωρος και χάλκινο μετάλλιο οι, Αναστασόπουλος Κώστας και Φάβρος Νίκος. Στον αγώνα συμμετείχαν 80 ποδηλάτες από 10 συλλόγους ενώ κοντά στους αθλητές βρέθηκαν ο προπονητής Καρούνος Παναγιώτης ο επικεφαλής του τμήματος Πριστούρης Παναγιώτης και πολλοί γονείς.

Ο Σπαρτιατικός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει για την υποστήριξη τους χορηγούς της ποδηλατικής ομάδας, maniatis hotel, kourounos bikes, vittoria, sidi, miche, silkoil και τέλος τη μάρκα ελληνικών αναψυκτικών Frutop.

Η αγωνιστική δράση για την ομάδα του Σπαρτιατικού συνεχίζεται και αυτό το Σαββατοκύριακο με την διοργάνωση στη Σπάρτη του περιφερειακού πρωταθλήματος Νοτίου και Δυτικής Ελλάδας, το Σάββατο στις 4μμ. στην πίστα καρτ της Αγ. Κυριακής και την Κυριακή 10πμ, στο Σαϊνοπούλειο άλσος.