Το Επιμελητήριο Λακωνίας διοργανώνει τη συμμετοχή Λακωνικών επιχειρήσεων στην 6η Πανελλήνια Έκθεση προϊόντων, εμπορίου, τουρισμού, εξοπλισμού επιχειρήσεων, παροχής υπηρεσιών και κατοικίας «Κορινθία 2014».
Η έκθεση θα διεξαχθεί από την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014 έως και την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014, στο 15ο χλμ Παλαιάς Εθνικής οδού Κορίνθου – Πατρών στο Βέλο Κορινθίας, στο χώρο της επιχείρησης «ΜΑΝΔΡΑΚΟΣ», πρώην ΕΛΒΙΟΧΥΜ.


ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

2η Ελληνική Πολυκλαδική Επενδυτική & Επιχειρηματική Αποστολή στην Κένυα
Tο Υπουργείο Εξωτερικών όσο και το Υπουργείο Ανάπτυξης, από την Ελληνική πλευρά, καθώς και τα αντίστοιχα Υπουργεία από την Κενυάτικη πλευρά, ζητούν να γνωρίσουν, το συντομότερο δυνατόν, τις συμμετοχές στη 2η Ελληνική Πολυκλαδική Επενδυτική & Επιχειρηματική Αποστολή στην Κένυα, εκτός από αυτές του ιδιωτικού τομέα, και από φορείς και οργανισμούς.
Ως εκ τούτου, παρακαλείστε να ειδοποιήσετε άμεσα σχετικά με τη συμμετοχή σας (είτε μέσω ηλεκτρονικής δ/νσης [trademission@kenyagreece.com] είτε τηλεφωνικά [210 38 39 259, 210 38 10 465]).


Ελληνική Επιχειρηματική Αποστολή στην Αίγυπτο
Το Άραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Αναπτύξεως διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή (συναντήσεις Β2Β) στο Κάιρο, στην Αλεξάνδρεια και, για πρώτη φορά, στην Μπεχέιρα από 26 έως 31/10/2014. Η αποστολή θα καλύψει όλους τους τομείς του εξαγωγικού εμπορίου, ενώ θα δοθούν ευκαιρίες εισαγωγής γεωργικών προϊόντων (φρούτων και λαχανικών), βαμβακιού, προϊόντων κλωστοϋφαντουργίας και επίπλων. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αναλυτικό πακέτο της αποστολής, τα δρομολόγια και το κόστος, τη Δήλωση Συμμετοχής μαζί με τον Κανονισμό και την εκτύπωση φυλλαδίου της αποστολής με προβολή σας μέσω καταχώρησης, μπορείτε να βρείτε εδώ.

ΕΚΘΕΣΕΙΣ

2η FOOD EXPO GREECE
H FORUM AE αξιοποιώντας την 25ετή και πλέον εμπειρία της στη διοργάνωση εξειδικευμένων και επιτυχημένων κλαδικών εκθέσεων, προχωρά στην πραγματοποίηση της 2ης FOOD EXPO GREECE που θα γίνει και πάλι στο Metropoltian Expo από 14-16 Μαρτίου 2015, δίνοντας έμφαση στην εξωστρέφεια και διατηρώντας τις ίδιες υψηλές προδιαγραφές οργάνωσης.


30η Εμποροβιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας
Tο Επιμελητήριο Κοζάνης σε συνεργασία με το Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης και την εταιρεία "ΚΥΚΛΟΣ", θα διοργανώσουν την 30η «Έμπορο-Βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας», από 17 έως 22 Σεπτεμβρίου 2014, στις εγκαταστάσεις τους στο Δ.Δ. Κοίλων Κοζάνης. Οι αιτήσεις συμμετοχής έχουν αρχίσει ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πάρετε από τη Γραμματεία του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης και τη γραμματεία της εταιρείας 'ΚΥΚΛΟΣ".
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
τηλ. 24610 45978, 45980 και 45982
fax 24610 24677
email ekdilosis@ekthesiako.gr


Fashion expo
Η Fashion expo αποτελεί μία εμπορική έκθεση μόδας που διοργανώνεται στο ξενοδοχείο INTERCONTINENTAL στις 24 - 25 - 26 Ιανουαρίου 2015.
Στην έκθεση συμμετέχουν Έλληνες κατασκευαστές - βιοτέχνες από όλη την επικράτεια και δειγματίζουν τις συλλογές τους σε γυναικεία ενδύματα, αξεσουάρ για την Άνοιξη - Καλοκαίρι '15.


2η EΞΠΟΤΡΟΦ
Η έκθεση που αναδείχθηκε σε γεγονός ορόσημο για την κατηγορία των ελληνικών τροφίμων και ποτών από την πρώτη κιόλας διοργάνωση της, ανοίγει τις πύλες της για δεύτερη συνεχή χρονιά: 2η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου 2015, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό ή αλλιώς το πιο σημαντικό ραντεβού της χρονιάς για τους επαγγελματίες του κλάδου και η πιο απολαυστική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους επισκέπτες.