Υλικά
2 κιλα αρνακι κατα προτιμηση χερακι
10 μεγαλες πατατες
2 μεγαλουτσικα ζουμερα λεμονια τον χυμο τους
5 σκελιδες ψιλοκομμενες σκορδο
2 κ.σουπας μουσταρδα
Αλατι
Πιπερι
Ριγανη
1/2 κρασοποτηρο ελαιολαδο
Νερακι 1 νεροποτηρο


Παρασκευή
Καθαριζουμε πλενουμε και κοβουμε κυδωνατες τις πατατες και τις ριχνουμε στην γαστρα.
Ριχνουμε το αλατι,το πιπερι την ριγανη , με τα χερια τις ανακατευουμε και τις ισομοιραζουμε στην γαστρα.
Πλενουμε πολυ καλα το αρνακι το οποιο ειναι κομμενο σε μεριδες,του ριχνουμε αλατι,πιπερι ριγανη τα τριβουμε στο δερμα του,