ΣΠΑΡΤΗ. Για μια ακόμα φορά – βραδιά στη Λέσχη Σπάρτης – Σύμμετρον διακρίνουμε μια «συμμετρική» δράση - αναφορά με στόχο την ποιοτική ψυχαγωγία των φίλων και πελατών της.

Όπως στη ελληνική μουσική η εξέλιξη έχει αποδώσει κομμάτια και συνθέσεις που διατηρούν την κλασική έντεχνη δομή τους αλλά αποκτούν άκουσμα και ύφος μοντέρνο, έτσι και στην γαστρονομία υπάρχουν ξεχωριστές γεύσεις και πιάτα από την ελληνική περίτεχνη κουζίνα, που η «Λέσχη» μπορεί να προσφέρει με νέα διάθεση, πινελιές εξέλιξης για στιγμές αυθεντικής ελληνικής απόλαυσης.

Μουσική και γεύσεις σε μια βραδιά που είναι αφιερωμένη σε εκείνους που συμβάλουν στην εξέλιξη της ελληνικής κουλτούρας, έτσι όπως αυτή εκφράζεται μέσα από τη δημιουργία, τη φαντασία, την γνώση, την εμπειρία και γιατί όχι την παρέμβαση.

Την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου, το βράδυ, μια ολοκληρωμένη πρόταση ψυχαγωγίας και αρμονικής διασκέδασης αποτελεί σίγουρα την επιλογή σας…

Ρυθμοί και μελωδίες από τις ομορφότερες και σημαντικές στιγμές του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού έτσι όπως εξελίσσεται και μεταλλάσσεται, που επιλέγει ο dj Άρης και τις παρακολουθεί προσεκτικά ο σεφ του café - bistro μέσα από τις προτάσεις του σε πιάτα και γεύσεις…

Καλή διασκέδαση!