ΣΠΑΡΤΗ. Ομορφίας συνέχεια. Τρανή απόδειξη ότι η Σπάρτη και η Λακωνία είναι τόπος ομορφιάς είναι ο ανεξάντλητος αριθμός όμορφων και γοητευτικών γυναικών που κατάγονται από την πατρίδα της Ωραίας Ελένης και της Κορίνας Τσοπέη.

Όαση στον καταιγισμό αρνητικά φορτισμένων ειδήσεων αποτελεί η αναφορά ότι οι «σπαρτιάτισσες» είναι από τις ομορφότερες και πιο σέξυ γυναίκες και όχι μόνον…

Ρία Αντωνίου: Η Σταρ (Πελοπόννησος) που θα μας μείνει αξέχαστη.
Ο θεσμός των Πελοποννησιακών καλλιστείων κλείνει φέτος 30 χρόνια . Αλλά ποτέ δεν κέρδισε την αναγνώριση που θα έπρεπε. Και όμως και μόνο το γεγονός ότι από εδώ προέκυψε η Ρία Αντωνίου, με καταγωγή από την Μάνη και μέλλον που γράφεται αυτή την στιγμή που μιλάμε στο Μιλάνο- θα έπρεπε να είναι αρκετό.

Αθηνά Οικονομάκου: Ο φακός υποκλίνεται μπροστά της.
Στα 26 της, η – γεννημένη στην Σκάλα Λακωνίας - Αθηνά Οικονομάκου έχει ήδη προλάβει να γίνει το εθνικό μας κορμί (λόγω της γνωστής πατριωτικής διαφήμισης) και η εθνική μας «καριόκα» (λόγω του ρόλου της στο ‘Η ζωή της άλλης’). Πόσες ακόμη εθνικές χαρές της είναι γραφτό να μας χαρίσει;

Έρρικα Πρεζεράκου: Το καθαρόαιμο παντός τερέν…
Η Έρρικα Πρεζεράκου, με καταγωγή από τη Μάνη, μοιάζει ανίκανη να κάνει οτιδήποτε άλλο από πρωταθλητισμό. Στους στίβους, τις τηλεοπτικές πίστες και διαχρονικά στο αντρικό πληθυσμό. Η εικόνα της να διορθώνει το σορτσάκι της –και στην συνέχεια να τινάζει την άμμο από πάνω της- καθώς σηκώνεται από το σκάμμα, είναι απλά φελινικής τελειότητας…

Τζίνα Αλιμόνου: Υποψήφια για Hall of Femme
Η ωραιότερη Σπαρτιάτισσα όλων των εποχών έκανε καριέρα ως μοντέλο σε Γαλλία και Γερμανία σε μια εποχή που αυτό ήταν - ακόμη πιο - Σισύφειος άθλος. Εξουθενωτικά σέξι (όταν το επέλεγε) και ταυτόχρονα απογειωτικά σικάτη (από default), η Τζίνα Αλοιμόνου έπαιζε πάντα το παιχνίδι με τους δικούς της όρους.

Μαρία Κανέλλις: Η βασίλισσα του ρινγκ
Η Ελληνοαμερικανίδα Μαρία Κανέλλις είναι καθαρόαιμη Σπαρτιάτισσα. Κάτι που αποδεικνύει εδώ και δεκαετίες στα ρίνγκ της Αμερικής, όπου και έχει πολλάκις ψηφιστεί ως η πιο σέξι wrestler. Τίτλο που υπερασπίζεται συχνά πυκνά με φωτογραφήσεις στο Playboy..!

Μπέτυ Κουράκου: Αναστατώνει κερκίδες και καναπέδες…
Η Μπέτυ Κουράκου που έχει κάποιες από τις πιο αισθησιακές φωτογραφήσεις αποφάσισε να παντρευτεί… (τον Παντελή Θεοχάρη) προς μεγάλη απογοήτευση χιλιάδων θαυμαστών της. Αποκαλυπτικές, λιτές καμπύλες και ζεστά μαύρα μάτια… Βοήθειά μας! Αναδείχθηκε από τα Καλλιστεία Γυθείου ένα φεγγαρόλουστο καλοκαιρινό βράδυ στην παραλία Μαυροβουνίου.

Γωγώ Βεργέτη: Πρασινομάτα και «επικίνδυνα»… όμορφη!
Μια εμφάνιση της Σπαρτιάτισσας Γωγώς Βεργέτη εξανάγκασε την Δούκισσα να κάνει ένα πέρασμα από τα Gossip media για refresh. Η πανέμορφη και καλλίγραμμη Γωγώ, αδελφή της εξίσου γοητευτικής Μαίρης, «έπαιξε» και κέρδισε ρόλο στο videoclip του Χρήστου Χολίδη και αναστάτωσε όχι μόνον όσους την γνώριζαν αλλά και όσους την έμαθαν…

Αθηνά Μανάκου: Η δικηγόρος που σε σπρώχνει σε παράνομες σκέψεις…
Η εντυπωσιακή Μανιάτισσα Αθηνά Μανάκου, δε δείχνει να νοιάζεται για την μάχιμη δικηγορία την οποία σπούδασε αφού δέχεται προτάσεις να δουλέψει σε δικηγορικά γραφεία. Η πανύψηλη-1,76- εκκολαπτόμενη λειτουργός της Θέμιδος σκέφτεται πολύ σοβαρά να δώσει εξετάσεις για το δικαστικό σώμα. Με χαρακτηριστικά μεσογειακά και κορμί μοντέλου η Αθηνά ξέρει καλά ότι η εντυπωσιακή εμφάνισή της στην Ελλάδα συνιστά ταμπέλα. Γι’ αυτό και φρόντισε να τελειώσει τις σπουδές της μέσα σε τέσσερα χρόνια, να χτίσει τις προοπτικές για το μέλλον της και να μην επενδύσει στο κορμί της.
Και μπορεί στα 22 της χρόνια να αποτελεί για πολλά καρντάσια την ιδανική σύντροφο, εκείνη, ωστόσο, είναι προσγειωμένη και μαγκάκι. Λέτε να την δούμε σε λίγα χρόνια σε δικαστικές αίθουσες; Λέτε να μας δικάσει; Αν είναι να μας δικάσει η Αθηνά…Το παραδέχομαι… «Είμαι ένοχος κυρία πρόεδρε»!

Χριστιάνα Γαλιάτσου: Φωνάρα και γυναικάρα..!
Βρίσκεται αρκετά χρόνια στο χώρο του τραγουδιού και αθόρυβα τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε μια γοητευτική παρουσία που κερδίζει θετικές κριτικές με τη φωνή της, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στις συνεργασίες που αναπτύσσει με γνωστά ονόματα του λαϊκού τραγουδιού. Ο λόγος για τη Σπαρτιάτισσα τραγουδίστρια Χριστιάνα Γαλιάτσου που βλέπετε από πρόσφατη φωτογράφισή της στο Studio Kouros.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σπάρτη, όπου από μικρή ηλικία συμμετείχε στην παιδική χορωδία της πόλης. Ακολουθώντας τα βήματα της μητέρας της Αιμιλίας, που ήταν τραγουδίστρια, ασχολήθηκε επαγγελματικά με το τραγούδι. Αρχικά, εμφανίστηκε σε διάφορες μουσικές σκηνές του Ηρακλείου Κρήτης, όπου και σπούδασε πληροφορική, ενώ στη συνέχεια έρχεται στην Αθήνα, όπου συνεχίζει την καλλιτεχνική της δράση για τα επόμενα 10 χρόνια.

Χριστίνα Γκουβούση: Το κορίτσι από τη Μονεμβάσια που αναστατώνει το facebook!
Τελικά ο φωτογράφος έχει βαλθεί να απομυθοποιήσει τα πάντα… Ένα από τα δύο ισχύει σίγουρα:
- Τα μανεκέν και τα φωτομοντέλα δεν είναι πάντα κάτι το ιδιαίτερο αλλά έχουν τον τρόπο να αναδεικνύονται σε θεές της ομορφιάς…όταν ο φωτογράφος έχει….κέφια!!! - Οι Λάκαινες έχουν το γονίδιο της Ωραίας Ελένης και «γράφουν» στο φακό όσο και οι καλύτερες επαγγελματίες της ομορφιάς, της μόδας, της πασαρέλας…Μετά την φωτογράφηση της Βίκυς Κάβουρα ο Τάκης Κούρος αποκάλυψε μία ακόμα «κρυμμένη» ομορφιά.. Η Χριστίνα Γκουβούση φοιτήτρια Γερμανικής Φιλολογίας από την Μονεμβάσια αναδεικνύεται στο κορίτσι του Νοεμβρίου, «κλέβει» την προσοχή όλων. Αναστατώνει το διαδίκτυο. Βάζει φωτιά στο facebook. Ανατρέπει τα δεδομένα. Ξετρελαίνει τους φίλους. Προβληματίζει τους γνωστούς…

Δείτε εδώ το Α' Μέρος