Έγραψε: «Η Διαχείριση των Στερεών Αποβλήτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου θα απασχολεί την τοπική μας κοινωνία για μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμη. Δεν έχει λυθεί τίποτα ακόμη , η συσσώρευση των προβλημάτων θα είναι στην «ημερήσια διάταξη» και θα συνάδουν με τις πυραμίδες των σκουπιδιών της Τρίπολης και σε κάθε βήμα θα αναδεικνύονται οι προχειρότητες και οι ερασιτεχνισμοί της Περιφερειακής Αρχής που δεν άκουγε ή δεν ήθελε να ακούσει ποτέ καμία άλλη άποψη για το ζήτημα αυτό. Αποδεικνύεται δυστυχώς ότι πήγε να ανοίξει το μείζον αυτό θέμα των σκουπιδιών με ξένο…… password. Tώρα εισπράττει τις συνέπειες!

Τα επικείμενα και αναπόφευκτα πρόστιμα από τη ΕΕ θα αποτελέσουν την θρυαλλίδα του ζητήματος και θα αναδείξουν ακόμη πιο πολύ , τις « σκληρές πλευρές» της ολιγωρίας των υπευθύνων.

Η ευθύνη ανήκει στον … Πετρή ή στον Χατζηπετρή;;; Ιδού το νέο δίλλημα της Περιφέρεια μας !!! Ο νέος γρίφος και η «ορφανή καυτή πατάτα» ταυτόχρονα , που δεν την θέλει κανένας τώρα !!! Κάποτε όμως ήτανε «νύφη πολύφερνη» , τώρα δεν την διεκδικεί ουδείς!!! Είναι ένα ακόμη μπαλάκι του πιγκ – πογκ της ...αμαρτίας και της ανευθυνότητας δυστυχώς».


Ποιος έγραψε; Ο Γιώργος Πουλοκέφαλος.



* Τα άρθρα δεν απηχούν απαραίτητα τη γνώμη του notospress.gr