ΣΠΑΡΤΗ. Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης τίμησε τον Σπαρταθλητή και μέλος της Σταύρο Σταυρόπουλο. Εκτός από μέλη της λέσχης το παρόν έδωσαν η οικογένεια και φίλοι του τιμώμενου Σπαρταθλητή.

Ο πρόεδρος της ΛΕ.ΦΩ.Σ. Γιάννης Γκλέκας αφού συνεχάρη τον Σταύρο Σταυρόπουλο και τους συνοδούς του στον αγώνα Χρήστο Μασούρα και Μαρία Χρόνη (μέλη της ΛΕ.ΦΩ.Σ.) υπογράμμισε το γεγονός ότι η Λέσχη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βραβεύει μέλος της που τερμάτισε το Σπάρταθλον (Χρήστος Μασούρας 2013).

Ο Σταύρος Σταυρόπουλος παίρνοντας το λόγο αφού ευχαρίστησε την ΛΕ.ΦΩ.Σ. για την βράβευση και όλους όσους τον βοήθησαν στην πραγματοποίηση του στόχου του αναφέρθηκε στις εμπειρίες και στις δυσκολίες του αγώνα του καθώς και στο ρόλο που έπαιξε ο Χρήστος Μασούρας στο να ασχοληθεί με τις μεγάλες αποστάσεις.

DVD με φωτογραφικό υλικό έδωσε στον Σπαρταθλητή ο πρόεδρος της ΛΕ.ΦΩ.Σ. Γιάννης Γκλέκας ενώ κάδρο με φωτογραφίες και αναμνηστική πλακέτα έδωσαν οι Χρήστος Μασούρας και Γιώργος Πετροπαυλής.

Η εκδήλωση έκλεισε με προβολή βίντεο και φωτογραφιών.