ΣΠΑΡΤΗTo Cinema Center παρουσιάζει την ελληνική κωμωδία « Στα καλά καθούμενα» από την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου σε Πανελλαδική πρεμιέρα και στην προβολή 7:30 μ.μ. και 10:00 μ.μ.


Η υπόθεση

Ο Νίκος Ζαπατίνας, μετά τις μεγάλες του επιτυχίες στον κινηματογράφο και την τηλεόραση (ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ, ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ, ΛΑΚΗΣ Ο ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ), επιστρέφει στα γνωστά του κινηματογραφικά “λημέρια” με μια αναπάντεχη κωμωδία και πρωταγωνιστές τη Ζέτα Μακρυπούλια, τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο και την Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Η ζωή του Μπάμπη (Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος), θα ανατραπεί μετά την επεισοδιακή συνάντηση του με την ωραία και δυναμική Αθηνά (Ζέτα Μακρυπούλια). Οι δυο τους θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Ένα πιάνο που κρύβει ένα μεγάλο θησαυρό, και που κανείς δεν γνωρίζει, η Εύα (Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους) που το έχει σκάσει από το σπίτι της, μια περιουσία που αναζητά κληρονόμο, μια άπιστη αρραβωνιαστικιά, η εμπλοκή της αστυνομίας, ένα ύποπτο μοναστήρι και τελικά ο απρόσκλητος έρωτας μας φέρνουν μια κωμωδία για όλα όσα μπορούν να μας συμβούν… στα καλά καθούμενα!



Σκηνοθεσία: ΝΙΚΟΣ ΖΑΠΑΤΙΝΑΣ

Σενάριο: ΝΙΚΟΣ ΖΑΠΑΤΙΝΑΣ
Ηθοποιοί: ΝΑΤΑΛΙΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ, ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΑΠΑΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ, ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΨΙΔΑΣ, ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ , ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ , ΤΖΟΫΣ ΕΥΕΙΔΗ , ΤΑΣΟΣ ΠΑΛΑΝΤΖΙΔΗΣ , ΘΩΜΑΪΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ
Διάρκεια: 93 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014
Χρονολογία παραγωγής: 2014
Είδος ταινίας: KΩΜΩΔΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΕΛΛΑΔΑ