ΑΘΗΝΑ. Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΣΕΤΕ κ. Ανδρέα Ανδρεάδη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ενημέρωση, για την πορεία του ελληνικού τουρισμού, τις προοπτικές του καθώς και για τις θέσεις του ΣΕΤΕ (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων) σχετικά με τα βασικά ζητούμενα και τους κινδύνους που απασχολούν τους ανθρώπους του τουρισμού.

Ο ΣΕΤΕ παρέδωσε τον Οδικό Χάρτη 2021 στον επικεφαλής του Ποταμιού και ζήτησε την κατανόηση και υιοθέτηση του στρατηγικού αυτού σχεδίου για την περαιτέρω επιτυχία του ελληνικού τουρισμού. Το Ποτάμι ενημερώθηκε σχετικά με τα αποτελέσματα του ελληνικού τουρισμού για το 2014, καθώς και για το θετικό αντίκτυπο που έχει στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, μέσω της διάχυσης του στις τοπικές κοινωνίες, των εσόδων, των εισφορών και της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας.

Το Ποτάμι, από την πλευρά του ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του ΣΕΤΕ σχετικά με τις θέσεις του κόμματος όσον αφορά στον ελληνικό τουρισμό με τον Σταύρο Θεοδωράκη να τονίζει τη σημασία της συμμαχίας του καλού στην εθνική προσπάθεια ανάπτυξη του τουρισμού.

Το ΣΕΤΕ εκπροσώπησαν οι:

Ανδρέας Ανδρεάδης, Πρόεδρος ΣΕΤΕ
Γιάννης Ρέτσος, Α’ Αντιπρόεδρος
Κώστας Κωνσταντινίδης, Αντιπρόεδρος Οικονομικών
Κωνσταντίνος Μπρεντάνος, Αντιπρόεδρος
Γιώργος Βερνίκος, Γ. Γραμματέας
Σπύρος Γαλιατσάτος, Μέλος ΔΣ
Άρης Ίκκος, Επιστημονικός Διευθυντής ΙΝΣΕΤΕ

Το Ποτάμι εκπροσώπησαν οι:

Θανάσης Σκόκος, μέλος Συντονιστικής Επιτροπής
Στέφανος Ψημένος, στέλεχος του Ποταμιού
Γιώργος Σκέμπερης, συνεργάτης του Ποταμιού