ΣΠΑΡΤΗ. Επίσημη υποδοχή του DRTV στη Λακωνία και τη Σπάρτη έγινε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης.

Ο πρόεδρος του Σώματος, γιατρός, κ. Σπύρος Μοιράγιας αναφέρθηκε θετικά στην ανάπτυξη του καναλιού και στη Λακωνία και διάβασε σχετική επιστολή της Διεύθυνσης του DRTV και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την «είσοδο» του Περιφερειακού καναλιού στη Λακωνία.

Στην επιστολή του DRTV που απευθυνόταν στον Πρόεδρο του Σώμματος και δι’ αυτού σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους αναφέρονταν τα εξής:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Επιθυμούμε να ενημερώσουμε το Σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου, και μέσω αυτού τους δημότες Δήμου Σπάρτης, ότι ο τηλεοπτικός σταθμός μας DRTV εκπέμπει πλέον σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου και φυσικά και στη Λακωνία.

Από το Σάββατο 1η Νοεμβρίου 2014 ο σταθμός μας θα εκπροσωπείται στη Λακωνία και τη Σπάρτη με συνεργάτες που επιλέξαμε πάντα με κριτήριο τον επαγγελματισμό και τη μαχητικότητά τους.

Σας ενημερώνω ότι είμαστε στη διάθεσή σας, για όποια βοήθεια εμπίπτει στον τομέα μας, και μπορούμε να παράσχουμε, για να διευκολύνουμε το έργο του Δήμου σας και των Υπηρεσιών του.

Θα θέλαμε να γνωρίζουν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης ότι ο σταθμός μας εκπέμπει πλέον, έχοντας 2,5 εκατομμύρια τηλεθεατές, στις περιοχές:
ΑΡΓΟΛΙΔΑ, ΑΡΚΑΔΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΛΑΚΩΝΙΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑ, ΗΛΕΙΑ, ΑΧΑΪΑ, ΚΥΘΗΡΑ, ΝΟΤΙΑ ΣΤΕΡΕΑ, ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.

Ακόμα περισσότεροι τον παρακολουθούν, σε όλο τον κόσμο, μέσα από το διαδίκτυο.

Στο τρέχον πρόγραμμα του σταθμού μας συμπεριλαμβάνεται η κάλυψη με ειδήσεις, ρεπορτάζ, αφιερώματα κι εκπομπές, της Λακωνίας και ιδιαίτερα της Σπάρτης.

Για τον σκοπό αυτό διαθέτουμε ήδη γραφείο, πάνελ ανταπόκρισης, 3μελες συνεργείο εξωτερικών λήψεων, οπερατέρ, δημοσιογράφο, Van εξωτερικών μεταδόσεων – δορυφορικής εκπομπής και εμπορικό συνεργάτη.
Στον δημοσιογραφικό τομέα μας εκπροσωπεί στην περιοχή σας ο Ηλίας Μπόνος και στον τεχνικό ο Τάκης Κούρος».