ΣΠΑΡΤΗ. Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα eTwinning , με τίτλο: “Digital Tales” – «Ψηφιακές ιστορίες» που υλοποιήσαν κατά το σχολικό έτος 2013-2014 οι μαθητές/τριες της Β΄ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολέιου Σπάρτης με υπεύθυνη του προγράμματος την κ. Μαρία – Αλεξάνδρα (Μιράντα) Κουμανάκου (ΠΕ32) και συμμετέχουσες εκπαιδευτικούς τις κ.κ. Οικονόμου Μαρία (ΠΕ08), Βιδάλη Μαριγώ (ΠΕ70) και Βούλγαρη Σταματία (ΠΕ70), σε συνεργασία με τους/τις μαθητές/τριες του φινλανδικού σχολείου Vuorentaustan School, Ylöjärvi (Finland), βραβεύτηκε με την «Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας» για την τελειότητα της εργασίας που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του εν λόγω έργου.
Ο Διευθυντής του Σχολείου, κ. Αντώνης Κοκκονός, εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια τόσο στους/στις μαθητές/τριες της Β΄ τάξης όσο και στις εκπαιδευτικούς που εργαστήκαν με ιδιαίτερη προσήλωση στους στόχους του προγράμματος και αξιοποίησαν τα ψηφιακά μέσα με εξαιρετικά δημιουργικό και πρωτότυπο τρόπο.

Στη συνέχεια, παραθέτουμε το μήνυμα που απέστειλε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης η ομάδα eTwinning, ενημερώνοντάς μας για τη βράβευση του έργου : eTwinning "Digital tales "

«Συγχαρητήρια! Το σχολείο σας βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας σας στο έργο eTwinning "Digital tales ". Αυτό σημαίνει πως η εργασία σας, η εργασία των μαθητών και του σχολείου σας έχει αναγνωριστεί στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο.
Σαν αποτέλεσμα, θα λάβετε ένα πιστοποιητικό το οποίο μπορείτε να επισυνάψετε στην ιστοσελίδα σας και να το εκθέσετε σε μία περίοπτη θέση στο σχολείο σας. Επίσης, το έργο σας θα εμφανιστεί σε έναν ειδικό χώρο της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Πύλης στο www.etwinning.net.
Για μία ακόμη φορά, συγχαρητήρια για αυτό το μοναδικό επίτευγμα και ελπίζω να συναντηθούμε σε κάποια από τις εκδηλώσεις eTwinning κατά τη διάρκεια του έτους.
Με τους καλύτερους χαιρετισμούς μας»

eTwinning Team