ΣΠΑΡΤΗ. Η Ευρωπαϊκή συνεργασία είχε ποιότητα, ειλικρίνεια και συνέπεια. Οι εκπαιδευτικοί του 1oυ Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης, Δημήτριος Παππάς, Ελένη Παπαδογιάννη (συντονίστρια του έργου), Νικόλαος Βασιλάκος και η εκπαιδευτικός του Δημοτικού Σχολείου Μαγούλας Γαρυφαλιά Γεωργακοπούλου και οι μαθητές των τμημάτων τους, αφού δημιούργησαν και υλοποίησαν διακρατικό πρόγραμμα eTwinning, με τίτλο: "Children’s feelings" (Παιδικά συναισθήματα), σε συνεργασία με το σχολείο Publiczne Przedszkole "Stokrotka", Wałcz της Πολωνίας, βραβεύτηκαν από την Εθνική Υπηρεσία Στήριξης προγραμμάτων eΤwinning με την «Ετικέτα Ποιότητας έργου eTwinning».


Οι Ετικέτες Ποιότητας του eTwinning χορηγούνται στους/στις εκπαιδευτικούς που έχουν διεξάγει άριστα eTwinning έργα και υποδηλώνουν ότι το έργο έχει αγγίξει κάποια εθνικά και Ευρωπαϊκά πρότυπα.
 Η Ετικέτα Ποιότητας είναι η απτή αναγνώριση στους εκπαιδευτικούς και τα σχολεία για το υψηλό επίπεδο των eTwinning δραστηριοτήτων τους.

Στους/στις μαθητές/τριες, προσφέρει μία ενίσχυση στην προσπάθειά τους, και στο σχολείο γενικότερα, μία δημόσια επιβεβαίωση της δέσμευσής του για την ποιότητα και την ειλικρίνεια σε μία Ευρωπαϊκή συνεργασία.