Υλικά (για 4 άτομα)
1. 4 τετράγωνα φύλλα λαδόκολλας 30 εκ.
2. 30 γρ. ανάλατο βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
3. 900 γρ. φιλέτα σολομού με την πέτσα τους
4. 250 ml κρεμ φρες
5. 60 γρ. φρέσκο άνηθο ψιλοκομμένο
6. 1 φλ. (150 γρ.) αποφλοιωμένα κολοκυθάκια
7. 1 φλ. (150 γρ.) λευκά μανιτάρια σε φέτες
8. αλάτι και τριμμένο πιπέρι κατά προτίμηση

Παρασκευή
Διπλώστε τη λαδόκολλα στη μέση έτσι ώστε να φτιάξετε μια «φωλίτσα». Βουτυρώστε τη μισή λαδόκολλα.
Τοποθετήστε τα φιλέτα σολομού στη βουτυρωμένη πλευρά της λαδόκολλας.
Περιχύστε τα φιλέτα με 2 κ.σ. κρεμ φρες και 2 κ.γ. άνηθο.
Μοιράστε τα κολοκυθάκια και τα μανιτάρια στα τέσσερα πακέτα.
Σκεπάστε τον σολομό με τη λαδόκολλα και σφραγίστε το κάθε πακετάκι διπλώνοντας τη λαδόκολλα στις άκρες. Βάλτε τα πακέτα δίπλα-δίπλα ανά δύο για να μην μπορούν να ανοίξουν και να παραμείνουν αεροστεγώς κλειστά. Τοποθετήστε τα σε ταψάκι διαμέτρου 20 εκ. ή σε κεραμικό σκεύος κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων.
Ψήστε στον φούρνο μικροκυμάτων σε υψηλή θερμοκρασία για 3 λεπτά. Ελέγξτε αν έχουν ψηθεί πιέζοντας τα φιλέτα με το πιρούνι• ο σολομός πρέπει να ξεφλουδίζεται. Εάν δεν είναι έτοιμα, συνεχίστε να ψήνετε για διαστήματα 20 δευτερολέπτων μέχρι να ψηθεί το ψάρι.
Αλατοπιπερώστε.
Σερβίρετε σε πιάτα χωρίς να ανοίξετε τα πακέτα. Έτσι, όταν τα ανοίξετε στο τραπέζι, θα απελευθερωθούν τα υπέροχα αρώματα του φαγητού.

Χρησιμοποιώντας λαδόκολλα εξοικονομείτε χρόνο, καθώς έχετε λιγότερα σκεύη να πλύνετε μετά το μαγείρεμα. Η λαδόκολλα κλείνει αεροστεγώς και έτσι το ψάρι και τα λαχανικά ψήνονται στον ατμό διατηρώντας τα υγρά και τα αρώματά τους με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια νοστιμότατη κρεμώδης σως.