ΣΠΑΡΤΗ. Το μεσημέρι της Δευτέρας 24 Νοεμβρίου συνεδρίασε το Νομικό Πρόσωπο Πρόνοιας. Η έλλειψη συντονισμού και συνεννόησης μεταξύ πρόεδρου και αντιπροέδρου ήταν εμφανής και τελικά κρίσιμη.

Για μια ακόμα φορά οι κ.κ. Βουνάσης και Πατσιλίβας δεν κατόρθωσαν να συνεννοηθούν, εις βάρος και της διαδικασίας αλλά και του αποτελέσματος που πρέπει να παράγει το συγκεκριμένο Νομικό Πρόσωπο. Ήταν χαρακτηριστικό ότι έφεραν σε δύσκολη θέση τα μέλη της Επιτροπής.

Ο αντιπρόεδρος κ. Πατσιλίβας κατηγόρησε τον πρόεδρο για δικτατορική συμπεριφορά και αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
Ο πρόεδρος τόνισε ότι όλοι κρίνονται για τα δημοκρατικά τους αισθήματα και τις αρχές τους και κάλεσε τα μέλη να επιμείνουν σε ότι τους ενώνει. «Εμπιστεύομαι τους νέους ανθρώπους» είπε ο κ. Βουνάσης αλλά δεν πέρασαν λίγα λεπτά για να αμφισβητηθεί, αυτή τη φορά από το μέλος Παρασκευά Καλομοίρη που χαρακτήρισε ως «παραμύθια» τα όσα είχε εξαγγείλει η παράταξη Βαλιώτη.

Την απάντηση πήρε από το μέλος της Επιτροπής κ. Κων. Τσίπουρα ο οποίος τόνισε ότι είναι πολύ νωρίς για να βγαίνουν τέτοια συμπεράσματα. «Πολύ σύντομα θα αποδειχθεί το αντίθετο» είπε αλλά κάλεσε τον πρόεδρο να μεριμνήσει έτσι ώστε να λειτουργεί καλύτερα η Επιτροπή.

Από τα θέματα που συζητήθηκαν αποφασίστηκε μεταξύ άλλων το συσσίτιο των Παιδικών Σταθμών και η διοργάνωση ψυχαγωγικής εκδήλωσης στο ΚΑΠΗ.