ΣΠΑΡΤΗ. Δίκαια πήρε το χειροκρότημα η θεατρική παράσταση «DNA». Οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Μολάων παρουσίασαν στη Σπάρτη το έργο του Βρετανού συγγραφέα Ντένις Κέλι, που πραγματεύεται χωρίς υπεκφυγές και ωραιοποιήσεις το δύσκολο πέρασμα των εφήβων στην ενήλικη ζωή, το πρόβλημα της εφηβικής βίας και της υποταγής του νέου ατόμου στην εξουσία και την ψυχολογία της ομάδας.

Συντελεστές του έργου ο καθηγητής Φιλ/γος Αντώνης Μπόζης, η Διεθ.Λυκείου κ. Ολυμπία Λαμπούση(Σκηνοθετική επιμέλεια), και τα σκηνικά ήταν της κ. Ερατούς Μπακούλα. Έπαιξαν οι: Ειρήνη Σκαμνάκη, Λυκούργος Καλαντζάκος, Κυριακή Σπυριδάκου, Αλμπέρτο Κιρίκα, Ιορντάν Ιορντάνοβ, Θεοδοσία Κριεζή, Άννα Μοσχοπούλου, Μάριος Λάγγης, Μυρτώ Παρδάλη και Θεοδώρα Γραμματικάκη.

Παρευρέθησαν οι: Πρ. Δημ. Συμβουλίου Σπάρτης Σπύρος Μοιράγιας , ο Διευθ. Δευτ/θμιας Εκπ/σης Γιώργος Παπαδάκος , ο Προϊστάμενος Εκπ/κών Θεμάτων Σωτήρης Μουρτζίκος , η Υπευθ. Κέντρου Συμβ/κης & Προσ/σμού(ΚΕΣΥΠ) Λακωνίας και Υπευθ.Περ/κων Ομάδων Δράσεων και Πρόληψης για την ενδοσχολική βία και τον εκφοβισμό Βασιλική Βαφάκου,η Ελένη Μεντή Δημ.Σύμβουλος&Μέλος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και ο Τάκης Κούρος επίσης μέλος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού του Δήμου Σπάρτης.