Η Περιφέρεια Πελοποννήσου διοργανώνει για μια ακόμη χρονιά, σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Αρκαδίας, Αργολίδας, Κορίνθου, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Αχαΐας & Ηλείας, την Έκθεση Παραδοσιακών Προϊόντων, Τουρισμού & Πολιτισμού «Μυθική Πελοπόννησος» στην Πλατεία Κλαυθμώνος στο Κέντρο της Αθήνας, από 03 έως 07 Δεκεμβρίου 2014

Στην Έκθεση πραγματοποιούνται Μουσικοχορευτικά Δρώμενα και Εκδηλώσεις Γευσιγνωσίας με κύριο άξονα την Πελοπόννησο. Για την συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν το σχετικό έντυπο. Παρακαλούνται τα μέλη του Επιμελητηρίου Λακωνίας όπως κοινοποιήσουν την συμμετοχή τους και στο Επιμελητήριο στο ΦΑΞ 2733022008, τηλεφωνικά στο 2733022279 ή με email στο gytheioc@otenet.gr Για την περαιτέρω προβολή και προώθηση της έκθεσης, θα σταλούν προσκλήσεις και καλάθια με αντιπροσωπευτικά παραδοσιακά προϊόντα της Πελοποννήσου σε Δημοσιογράφους και Τηλεοπτικές εκπομπές.

Παρακαλούνται, οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν ένα κιβώτιο με τα προϊόντα της επιχείρησης τους έως και την Παρασκευή 28/11/2014 για τον σκοπό αυτό!