Με επιστολή του ο πρόεδρος της Ένωσης Βιοκαλλιεργητών Π.Ε. Λακωνίας Δημήτρης Καραμπάσης καλεί τα μέλη της Ένωσης να υπογράψουν ανάκληση εξουσιοδότηση προς την ΓΑΙΑ Επιχειρείν Α.Ε.

Στην επιστολή αναφέρει:

«Αγαπητοί συνάδελφοι,

σε μια προσπάθεια προάσπισης των συμφερόντων μας, σας καλούμε όπως βιοκαλλιεργητές, κτηνοτρόφοι και αγρότες γενικά, να υπογράψετε την συνημμένη πρότυπη υπεύθυνη δήλωση, με την οποία ανακαλείται η αρχική εξουσιοδότηση προς τον φορέα Β' (ΕΑΣ περιοχής σας ή ΓΑΙΑ Επιχειρείν Α.Ε) για να τελειώνουμε με το υπέρογκο κόστος κατάθεσης αίτησης Ενιαίας Ενίσχυσης.

Θα πρέπει να συμπληρώσετε την εν λόγω υπεύθυνη δήλωση και να την καταθέσετε στον φορέα που σας υπέβαλλε την αίτηση ενιαίας ενίσχυσης (Ένωση της περιοχής, ΓΑΙΑ Επιχειρείν Α.Ε.), λαμβάνοντας αριθμό πρωτοκόλλου κατά την κατάθεση της αίτησης. Οι Λάκωνες Αγρότες θα πρέπει να την καταθέσετε στην ΕΑΣ Λακωνίας.

Παρακαλούμε πολύ όπως μας ενημερώνετε για τις ενέργειες σας και όπως μας αποστείλετε τους αριθμούς πρωτοκόλλου των υπεύθυνων δηλώσεων που κατατέθηκαν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον πρόεδρο της Ένωσης Βιοκαλλιεργητών Π.Ε. Λακωνίας κ. Δημήτρη Καραμπάση στο τηλέφωνο 6936363268».