ΣΠΑΡΤΗ. Για άλλη μια φορά τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου και η Ενοριακή Χορωδία Κοκκινορράχης εντυπωσίασαν με την διπλή γιορτή που πραγματοποίησαν την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας τους. Η γιορτή αυτή ήταν αφιερωμένη στον προστάτη άγιο της ενορίας Άγιο Νικόλαο και στην Δεσποτική Εορτή των Χριστουγέννων.

Τα παιδιά παρουσίασαν με τη βοήθεια των κατηχητών τους, Δέσποινας Κουκούτση –Παπαδοπούλου και Ελβίνας Λάτση, ποιήματα και σκετς. Ενώ οι κυρίες της Ενοριακής Χορωδίας Κοκκινορράχης έψαλαν ύμνους, παραδοσιακά κάλαντα και τραγούδησαν τραγούδια με θέμα τον Άγιο Νικόλαο, με τη βοήθεια των μουσικών τους Χαρούλας Βελισσάρη Βαδάκογλου, Τριάδας Παλαιοκώστα, Αδαμαντίας Μωϋσάκου και Φωτεινής Μπουφίδου. Στην εκδήλωση αυτή τιμήθηκαν και πέντε παιδιά του Κατηχητικού μας Σχολείου που πέρασαν φέτος στο Πανεπιστήμιο και αυτά είναι: η Ευθυμία Παπαγεωργίου, η Μαριάννα Γαλανοπούλου, ο Νικόλαος Γιάνναρης, ο Ιωάννης Βαχαβιώλος και η Κωνσταντίνα Μπεκυρά.

Την γιορτή έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιος ο οποίος απεύθυνε πατρικά λόγια αγάπης και συνεχάρη τα παιδιά, τις κυρίες της χορωδίας και όλους τους συντελεστές.

Την γιορτή παρακολούθησαν πλήθος κόσμου και οι: ο Υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητος της Μητροπόλεως π. Ευστάθιος Πορφύρης, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Βρεσθένων π. Βασίλειος Μιχαλόχρηστας, ο εφημέριος Τσεραμιού π. Παναγιώτης Λάτσης, η Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Σπάρτης κ. Παναγιώτα Ανδρακάκου, ο Διευθυντής του 9ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης κ. Δημήτριος Μιχαλάκος, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καραβά Νικόλαος Καρμοίρης, η Νηπιαγωγός του 7ου Νηπιαγωγείου Σπάρτης Σταμάτα Παπαθανασοπούλου, ο τέως Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαιδεύσεως κ. Γεώργιος Παλούμπας, ο Ταμίας του Αθλητικού Συλλόγου Κοκκινορράχης κ. Χριστόφορος Βεργόπουλος και ο τέως Διευθυντής Δασών κ. Παρασκευάς Κουτσόγεωργας.