ΣΠΑΡΤΗ. Θετικός είναι ο απολογισμός που κάνει η Νομαρχιακή της Ν.Δ. στη Λακωνία με αφορμή την επετειακή εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος.
Στο σχετικό δελτίο τύπου τα στελέχη της ΝΟΔΕ Λακωνίας της Ν.Δ. διαπιστώνουν «επιτυχία», «συμμετοχή», «αγωνιστικότητα», «συστράτευση» και «εξωστρέφεια» αφήνοντας πλέον να διαφανεί η ελπίδα για τις εξελίξεις.

Το δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής:

«Με μεγάλη επιτυχία, σε κλίμα εορταστικό και με πολύ μεγάλη συμμετοχή, το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014 στο κέντρο ΑΜΙ στη Μαγούλα, η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Λακωνίας, πραγματοποίησε πολιτική εκδήλωση με αφορμή την επέτειο για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.
Κύριος ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο τέως υπουργός και βουλευτής Αρκαδίας κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Παρευρέθησαν: Ο τ. υφυπουργός και Βουλευτής Λακωνίας κ. Αθανάσιος Δαβάκης, η Βουλευτής Λακωνίας κ. Φεβρωνία Πατριανάκου, ο Γενικός Γραμματέας επικοινωνιών και δικτύων και συντονιστής της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ κ. Μενέλαος Δασκαλάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα, Ο Αντιπεριφερειάρχης και Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας κ. Περικλής Μαντάς ο τέως Βουλευτής Λακωνίας και πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Γρήγορης Αποστολάκος, ο τ. Δήμαρχος Σπάρτης -πρόεδρος ΟΝΝΕΔ και ΝΟ.Δ.Ε κ. Σταύρος Αργειτάκος, η Διοικήτρια του ΓΝΛ κ. Εύη Παπαγεωργίου και μέλος της Π.Ε, ο υποδιοικητής του ΓΝΛ κ. Παναγόπουλος Δημήτριος, το μέλος της Π.Ε. κ. Γεωργία Ζαχαράκη, η οποία παρουσίασε με επιτυχία την εκδήλωση, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Τζεφεράκος Ιωάννης, κ. Καρράς Παναγιώτης και κ. Μπουκουβάλας Ιωάννης ,ο πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε Αρκαδίας κ. Τίμος Κατσίπος, ο πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε Κορινθίας κ. Χρήστος Δημητρόπουλος.

Επίσης παρόντες τιμώντας την εκδήλωση, ήταν οι διατελέσαντες πρόεδροι Λακωνίας ΟΝΝΕΔ κ. Μιχαλάκος Δημήτριος, και ο τ. πρόεδρος ΟΝΝΕΔ και ΝΟ.Δ.Ε. κ. Ηλιόπουλος Χρήστος. Ο τ. Δήμαρχος Σπάρτης- πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε Λακωνίας κ. Σαχάμης Νικόλαος καθώς και πλήθος στελεχών και μελών του κόμματος.

Τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο κόμμα της ΝΔ ο κ. Βεκράκος Αναστάσιος ως πρώτος πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Λακωνίας , ο κ. Μηνακάκης Σταύρος ως ο πρώτος αιρετός Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε Λακωνίας, η κ. Χρυσάνθη (Σάφω) Σούμπαση ως πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε με τη μεγαλύτερη θητεία, ο κ. Μενέλαος Δασκαλάκης ως τ. Γενικός Δ/ντής της Ν.Δ. Επίσης τιμήθηκαν εξέχοντα στελέχη της παράταξης, τα οποία δεν κατόρθωσαν να παραβρεθούν στην εκδήλωση.

Ως τ. Πρόεδροι ΟΝΝΕΔ Ελλάδος: ο τ. Υπουργός - Δήμαρχος Πειραιά κ. Μιχαλολιάκος Βασίλης, ο τ. Δήμαρχος Χαϊδαρίου και νυν γραμματέας οργανωτικού κ. Μαραβέλιας Δημήτριος, και το μέλος Π.Ε κ. Κουλιζάκος Ιωάννης.
Ως Γενικοί Δ/ντές κόμματος: ο κ. Σγαρδέλης Αντώνιος, και ο τ. Υπουργός κ. Μπρατάκος Άγγελος .

Και οι τ. Υπουργοί: κ. Βαρβιτσιώτης Ιωάννης τ. Αντιπρόεδρος Ν.Δ και ΕΛΚ., κ. Γιατράκος Κωστής, και κ. Σταθόπουλος Ιωάννης.

Η ΝΟΔΕ Λακωνίας έχοντας το βλέμμα προς το μέλλον, πάντα με οδηγό την ιστορία των 40 χρόνων με πνεύμα εξωστρέφειας και αγωνιστικότητας, τίμησε την Ιστορία της ΝΔ και όλους τους Λάκωνες Νεοδημοκράτες.

Ο Πρόεδρος Κυριάκος Διαμαντάκος και τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. ευχαριστούν όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση καθώς και όσους συνέβαλαν για την επιτυχία αυτής.
Η ΝΟΔΕ Λακωνίας καλεί τους Λάκωνες σε διαρκή αγώνα αρχών και αξιών, σε ιδεολογική συστράτευση, μακριά από μικροπολιτική οποιουδήποτε τύπου, με την παράταξη μας τη Νέα Δημοκρατία».