Γράφει ο Γιώργος Δημακόγιαννης*

H 3η θέση πανελληνίως, η 3η έδρα στη Λακωνία!

Παρά τις διώξεις, τις σκευωρίες, τις φυλακίσεις, την τρομοκρατία, τον εξωφρενικό αποκλεισμό από τα μεγάλα ΜΜΕ, η Χρυσή Αυγή, το λαϊκό κίνημα των Ελλήνων πατριωτών και εθνικιστών κάνει την έκπληξη αυτών των εκλογών και στη Χώρα συνολικά και στη Λακωνία μας… «Κλειδώνει» την τρίτη θέση στην Ελλάδα και «χτυπάει» στα ίσα την τρίτη έδρα τής εκλογικής περιφέρειας Λακωνίας.

Η Χρυσή Αυγή θα είναι η τρίτη πολιτική δύναμη παρά τις αντισυνταγματικές και παράνομες διώξεις και τις φυλακίσεις του αρχηγού και των βουλευτών της. Είναι η μόνη που αντιστέκεται στο διεφθαρμένο καθεστώς του Μνημονίου, η μόνη δύναμη αντίστασης ενάντια σε όσους προδίδουν την Ελλάδα. Συνδεδεμένη με τους χειμαζόμενους Έλληνες, τη νεολαία, τις γυναίκες, τους αγρότες, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους ανέργους,…, δίνει τον αγώνα τον καλό χωρίς κρατική χρηματοδότηση, μόνο με το περίσσευμα ψυχής και την πίστη των αγωνιστών της.

Η Χρυσή Αυγή κάνει πράξη το κεντρικό της σύνθημα: Οι κλέφτες στη φυλακή – οι Έλληνες στην εξουσία. Για Πατρίδα, Πίστη, Ελευθερία. Για Ψωμί και Αξιοπρέπεια. Κράτος που θα προστατέψει τη Ζωή, την Τιμή, την Αξιοπρέπεια και την Περιουσία μας. Κράτος Εθνικό και Λαϊκό. Κράτος που θα σταματήσει τη γενοκτονία και το ρατσισμό κατά των Ελλήνων. Γι’ αυτό και η απόφαση είναι σαφής: ούτε με τους τοκογλύφους –και τα ελληνόφωνα ανδρείκελά τους στα κόμματα της κλεπτοφαυλοκρατίας- ούτε με τους –εθνομηδενιστές και ψευδοανθρωπιστές- μπολσεβίκους!


ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΑ;


Μας καλούν να παρακολουθήσουμε και γιατί όχι να χειροκροτήσουμε και να νομιμοποιήσουμε την εξαθλίωσή μας, την πείνα, την ανεργία και τη μετανάστευση των παιδιών μας, την φορο-επιδρομή εξόντωσής μας, την αρπαγή των περιουσιών μας… Το αμπελοχώραφο και το αγροτόσπιτο που κληρονομήσαμε από τους παππούδες και τους πατεράδες μας μάς ζητούν να το τους παραδώσουμε, εκείνο που δεν μας πήραν ούτε οι Τούρκοι, αφού για πρώτη φορά το φορολόγησαν (κάθε χρόνο ο φόρος θα αυξάνεται)!! Μας καλούν να παρακολουθήσουμε και γιατί όχι να χειροκροτήσουμε τον ρατσισμό εναντίον μας, το ρατσισμό κατά των Ελλήνων, την πραγματική Γενοκτονία του λαού μας (…ποιός νέος άνθρωπος αλήθεια θα δημιουργήσει οικογένεια, για να συνεχίσει την ελληνική ζωή, μέσα σ’ αυτές τις συνθήκες;!). Μας καλούν να παρακολουθήσουμε και γιατί όχι να χειροκροτήσουμε την καταστροφή της Πατρίδας μας! Την λαθρο-εισβολή που συνεχίζεται καταιγιστικά!

Δεν είναι …θεομηνία, ούτε σεισμός αυτό που ζούμε, είναι άθλιες επιλογές που μας έφεραν ως εδώ, από τους ίδιους φαυλοκράτες ξεφτιλισμένους πολιτικάντηδες που τώρα …μας σώζουν! Ε, όχι! Ε, όχι! Παρέλαβαν την Ελλάδα το 1974, με μηδενικό χρέος, και σε σαράντα χρόνια μας αλυσόδεσαν με δυσθεώρητα χρέη. Δεν έχουμε λοιπόν περιθώρια επιλογών!

Με την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού, για να χαλάσουν οι ανθελληνικοί σχεδιασμοί σκοτεινών ξένων και ντόπιων κέντρων. Για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία... Για ψωμί, Πατρίδα και Αξιοπρέπεια… Με την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού, μέχρι να δημιουργήσουμε Κράτος αξιοσέβαστο που θα προστατέψει τη Ζωή, την Τιμή, την Ασφάλεια, την Περιουσία και την Ελευθερία των Ελλήνων! Ο Αγώνας Συνεχίζεται μέχρι τη δικαίωση, μέχρι τη Νίκη!
ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ Συνέλληνες: αν το βράδυ των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου κάνουμε το λάθος και εκλέξουμε πάλι τους εκλεκτούς αχυρανθρώπους των γραβατοφορεμένων συμμοριών, των αληθινών εγκληματικών συμμοριών που ρήμαξαν την Πατρίδα μας και τις ζωές μας, τότε τους λέμε Συνεχίστε στον ίδιο δρόμο! Τους επιβραβεύουμε, τους νομιμοποιούμε, επικροτούμε την πολιτική τους, τους δίνουμε το δικαίωμα να πανηγυρίζουν (εις βάρος μας)! Μην λοιπόν μάς ξανα-κοροϊδέψουν!

Οι Έλληνες που αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα και την αλήθεια έχουμε μία επιλογή: Χρυσή Αυγή στις 25 Ιανουαρίου, καμία άλλη!


ΛΑΚΩΝΙΑ, ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ!
Και λίγες σκέψεις για τη Λακωνία μας, για το κοινό μας σπίτι.

Αρχαία Σπάρτη, βυζαντινός Μυστράς και Γεράκι, Μονεμβάσια, Ελαφόνησος, Παυλοπέτρι, Γύθειο και αδούλωτη Μάνη… Μαλέας και Ταίναρο… Ταϋγετος και Πάρνωνας… Τόσα μέρη, τόσοι τόποι απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς και φιλοξενίας πλήθους μνημείων που μας κληροδότησαν ο Δημιουργός και οι Πρόγονοί μας…

…Και όμως! Χωρίς ανάδειξη και προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς και των μνημείων μας. Χωρίς αρχαιολογικό μουσείο αντάξιο του κλέους της αρχαίας Σπάρτης. Χωρίς απαιτητική τουριστική πολιτική. Χωρίς έναν σύγχρονο και ασφαλή αυτοκινητόδρομο. Χωρίς αεροδρόμιο. Χωρίς σιδηρόδρομο. Χωρίς λιμάνια. Με έργα χάρτινα που έχουν σκανδαλωδώς καταπιεί εκατομμύρια ευρώ (παράκαμψη Βουτιάνων, Σκούρα - Πυρί, Μακρυνάρα…). Χωρίς προστασία, προβολή και προώθηση των εκλεκτών αγροτοκτηνοτροφικών προϊόντων της λακωνικής γης (λάδι-ελιές, εσπεριδοειδή κ.λπ)…
Χωρίς… χωρίς… χωρίς… Παρ’ όλα αυτά «οι λάκωνες εκπρόσωποί μας» μοστράρουν –ΟΛΟΙ- για επιτυχημένοι! Και θέλουν λένε να συνεχίσουν να μας …σώζουν!

…Τους αξίζει ή όχι να τους γυρίσουμε την πλάτη;! Σαράντα χρόνια ιδιοτέλειας, φαυλοκρατίας, λεηλασίας και ψευτιάς δεν τους είναι αρκετά;! Τους αξίζει ή όχι η απόρριψη και η τιμωρία;!

Τα ψέματα και οι ψευδαισθήσεις τελείωσαν. Η Λακωνία, ο σκληρός πυρήνας του μαχόμενου Ελληνισμού, η Λακωνία του βασιλιά Λεωνίδα, του αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, του Καπετάν Ζαχαριά, των Μαυρομιχαλαίων, της Εθνεγερσίας και των μετέπειτα εθελοντικών εθνικών αγώνων κι ως τον λοχαγό Σωτήρη Σταυριανάκο στην Κύπρο το 1974 και τον Παναγιώτη Βλαχάκο στα Ίμια το 1996,…, η Λακωνία θέλει και απαιτεί την εκλογή εθνικιστή βουλευτή για να την εκπροσωπεί.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ



* Ο Γεώργιος Δημακόγιαννης είναι εκδότης – δημοσιογράφος. Τρίτεκνος. Γεννήθηκε το 1967 στον Κότρωνα –γόνος πολύτεκνης αγροτικής οικογένειας βιοπαλαιστών- και μετά τα μαθητικά χρόνια στη Μάνη, σπούδασε χημεία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και δημοσιογραφία – εκδοτική στο Κέντρο Κουλτούρας Αθηνών. Από φοιτητής στην Αθήνα εξέδωσε το περιοδικό «Αδούλωτη Μάνη» (1991) που έγινε αργότερα και ο τίτλος τού εκδοτικού οίκου – βιβλιοπωλείου που ίδρυσε και λειτουργεί στην κεντρική πλατεία Αρεοπόλεως (1997). Υποστηρίζει με συνέπεια την πνευματική δημιουργία, αλλά και την ανάδειξη και προβολή της Λακωνίας και των προϊόντων της, με εκδόσεις, συμμετοχή σε εκθέσεις εντός κι εκτός Ελλάδος, ομιλίες και εκδηλώσεις κ.λπ. Είναι μέλος πολλών συλλογικών φορέων (Πατριωτικός Σύνδεσμος Λακωνίας, Ένωση Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας, Σύλλογος Τριτέκνων Λακωνίας, Γιορτή Ελιάς και Λαδιού, ΣΕΚΒ - Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου, Ένωση Εκδοτών Πολιτιστικών Εντύπων, ΣΦΕΕ - Σύνδεσμος Φίλων Ελληνοφώνων Εξωτερικού, Ένωση Απανταχού Μανιατών κ.λπ.) και έχει βραβευθεί πολλάκις για το πολιτιστικό του έργο.
Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του περασμένου Μαϊου ήταν ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας με τη «Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο», συνδυασμός που πέτυχε στη Λακωνία το μεγαλύτερο εκλογικό ποσοστό σε όλη την Ελλάδα. Τώρα υποψήφιος βουλευτής Λακωνίας με το Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή.

* Τα άρθρα δεν απηχούν απαραίτητα τη γνώμη του notospress.gr