ΜΟΛΑΟΙ. Την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου και ώρα 17:00 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Μονεμβάσιας με 13 θέματα στην ημερήσια διάταξη.


1. «Περί εγκρίσεως του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) του έργου «Επέκταση αγωγού ύδρευσης από οικισμό Παραδεισίου στην Δ.Κ. Νεάπολης»
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κουτσονικολής Χαράλαμπος.

2. «Περί χορηγήσεως παράτασης για την εκτέλεση του έργου «Κατασκευή Παιδικού και Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Ο.Τ. 7 Δ.Κ. Νεάπολης».
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κουτσονικολής Χαρ.

3. «Περί ορισμού Επιτροπών οριστικής παραλαβής έργων προϋπολογισμού μέχρι του ποσού του 1.000.000 €».
Εισηγητής: κ. Βουνελάκης Γεώργιος Εντεταλμένος Δημ. Σύμβουλος.

4. «Περί αποδοχής ή μη της δακοκτονίας των ελαιώνων εντός των ορίων του Δήμου Μονεμβασίας, από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Λακωνίας για το έτος 2015».
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Σουρλάς Ιωάννης.

5. «Περί ορισμού τριών εκπροσώπων του Δήμου με τους αναπληρωτές τους στην Μη Κερδοσκοπική Εταιρία με την Επωνυμία «ΔΙΑΥΛΟΣ», Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Παραγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Λακωνίας».
Εισηγητής: κ. Δήμαρχος.

6. «Περί ορισμού εκπροσώπου του Δήμου με τον αναπληρωτή του για την ανασυγκρότηση της Επιτροπής Ελέγχου Αληθείας Περιεχομένου Υπευθύνων και Ενόρκων Δηλώσεων για την υπηρεσία τεχνιτών αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων»
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Μαυρομιχάλης Κων.

7. «Περί ορισμού εκπροσώπου του Δήμου με τον αναπληρωτή του για την Επιτροπή Λιμεναρχείου Γυθείου για θέματα «Κίνηση Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής – Καθορισμός Παραλιών ως Πολυσύχναστες – Κατοικημένες Περιοχές – Τοποθέτηση Ναυαγοσωστών».
Εισηγητής: κ. Πετράκης Χρήστος Πρόεδρος Κ.Ε.Π.ΠΕ.Δ.Μ.

8. «Περί ορισμού εκπροσώπου του Δήμου με τον αναπληρωτή του για την Επιτροπή Λιμεναρχείου Ναυπλίου για θέματα «Κίνηση Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής – Καθορισμός Παραλιών ως Πολυσύχναστες – Κατοικημένες Περιοχές – Τοποθέτηση Ναυαγοσωστών».
Εισηγητής: κ. Πετράκης Χρήστος Πρόεδρος Κ.Ε.Π.ΠΕ.Δ.Μ.

9. «Περί ορισμού εκπροσώπου του Δήμου με τον αναπληρωτή του για την Επιτροπή Εκτίμησης της εν ζωή αξίας και ηλικίας των λοιμοβλήτων ή λοιμυπόπτων ζώων που οδηγούνται υποχρεωτικά σε θανάτωση ή σφαγή».
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Σουρλάς Ιωάννης.

10. «Περί συγκροτήσεως Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών για το έτος 2015»
Εισηγητής: κ. Δήμαρχος.

11. «Περί λήψεως συμπληρωματικής απόφασης για την παραχώρηση της χρήσης του κτιρίου του Νηπιαγωγείου Αγίου Ιωάννου στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Ιωάννου Μονεμβασίας.
Εισηγητής: κ. Κολλιάκος Ιωάννης Εντεταλμένος Δ.Σ. για θέματα Παιδείας & Αθλητισμού.

12. «Περί χορηγήσεως άδειας παροχής νερού εκτός ορίων οικισμού Τ.Κ. Αγίου Ιωάννου Μονεμβασίας, στη θέση «Πιβολιά», στην κ. Κωνσταντινίδου Μαργαρίτα του Παναγιώτη».
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Σουρλάς Ιωάννης.

13,. «Περί διαγραφής, λόγω επαναχρέωσης, ποσού 100 + Φ.Π.Α. 23 € από τον βεβαιωμένο χρηματικό κατάλογο τελών ύδρευσης Β΄ εξαμήνου 2013
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Μαυρομιχάλης Κων.