Συνεχίζουν την προέλασή τους οι Σπαρτιάτες έπειτα και από το σημερινό νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στο Κάστρο Μονεμβασιάς (3-0)

Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή η ομάδα της Σπάρτης παρέδωσε μαθήματα ποδοσφαίρου. Αν και οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές για την προσέλευση του κόσμου, ο λαός της Σπάρτης ήταν εκεί για να στηρίξει τους παίκτες του Αργύρη Κατσίχτη.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης προσπάθησε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Συνεχώς βρισκόταν κοντά στη φάση προκειμένου να βγάλει το πιο ασφαλές συπέρασμα. Ευτυχώς εν τέλει όλα κύλησαν ομαλά καθώς δεν υπήρξε κάποια απόφαση από το διαιτητικό τρίο που να οδήγησε στην αλλοίωση του τελικού αποτελέσματος της αναμέτρησης.

Το ματς:

Οι Σπαρτιάτες παρατάχθηκαν με την ακόλουθη σύνθεση: Γαρόζης, Πετρόπουλος, Γκίτζιας, Σπηλιωτόπουλος, Κόπελας, Κορώνης, Χοτζάϊ, Σεμερτζίδης, Τσούκλης, Χαλίλι, Αναστασάκος

Το σκορ άνοιξε ο Τσούκλης. Λίγο αργότερα οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Τσούκλη εντός της περιοχής.

32ο λεπτό και η Σπάρτη κάνει δύο τα τερματά της. Το δεύτερο γκολ σημείωσε ο Χαλίλι στο 30ο λεπτό. Ο Αναστασάκος με ένα απίστευτο τακουνάκι βρήκε τον Χαλίλι που πλάσαρε τον τερματοφύλακα.

Με γκολ ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο για την Σπάρτη. Ο Τσούκλης αφού "ζάλισε" την αντίπαλη άμυνα σούταρε με το αριστερό στη δεξιά γωνία του τερματοφύλακα.

Το σκορ κρίνεται πλασματικό καθώς οι γηπεδούχοι έχασαν σωρεία ευκαιριών. Οι παίκτες του Αργύρη Κατσίχτη, παρά την βροχή, προσέφεραν ποιότητα στο γήπεδο, καθώς συνδυάζονται με κλειστά μάτια.