ΣΚΑΛΑ. Ο Αστέρας Βλαχιώτη ζητά από την ΕΠΣ Λακωνίας να μην ξανασφυρίξει ο Σελίμος αγώνα της ομάδας διότι είναι αλαζόνας και προκατειλημμένος. Στην καταγγελία του Αστέρα αναφέρονται τα εξής:

«Κύριε πρόεδρε και μέλη της ΕΠΣ Λακωνίας, κύριε αρχιδαιτητή,
Μέχρι σήμερα ο σύλλογός μας δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα και έχουμε σεβαστεί όλες τις επιταγές της ΕΠΣ Λακωνίας.

Τονίζουμε την προσπάθειά μας που συνέβαλε στη δραστική μείωση των προβλημάτων της εξέδρας, καθώς και το σεβασμό που έχουμε επιδείξει στις διαιτητικές αποφάσεις, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα.

Σήμερα 24-01-2015 στο παιχνίδι της ομάδας μας με τον Λεωνίδα Γλυκόβρυσης ο διαιτητής κ. Σελίμος Σπυρίδων υπέπεσε σε επανειλημμένα και σοβαρότατα σφάλματα εναντίον της ομάδας μας.
Ενδεικτικά αναφέρουμε τα σημαντικότερα, τα οποία ασφαλώς οδήγησαν σε αλλοίωση του τελικού αποτελέματος:

1) Στο 39ο λεπτό ( κι ενώ ο Αστέρας προηγείτο με 1-0) υπέδειξε ανύπαρκτο πέναλτι εναντίον της ομάδας μας, κάτι στο οποίο συμφωνούν άπαντες όσοι βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη (ακόμα και οι φίλαθλοι αλλά και η πλειοψηφία των παικτών της αντιπάλου ομάδας).
2) Υπέδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα στον αρχηγό της ομάδας μας Κων/νο Δρουγγάνη, όχι μόνο εξαντλώντας την αυστηρότητά του αλλά και με πρόθεση, καθώς δεν προστάτεψε τον ποδοσφαιριστή μας σε 3 συνεχόμενα φάουλ που του έγιναν στη φάση αυτή, που είχαν σαν συνέπεια να χάσει την ισορροπία του στο βρεγμένο τερέν και να παρασύρει στην πτώση του τον αντίπαλό του.
Κατά γενική ομολογία και η κίτρινη κάρτα θα ήταν αυστηρή, δεδομένων των γηπεδικών και κλιματικών συνθηκών που επικρατούσαν το απόγευμα. Πόσο μάλλον που με δικό του λάθος (πολύ καθυστερημένο σφύριγμα φάουλ υπέρ του παίκτη μας) είχε προκαλέσει την εξέλιξη της φάσης.
3) Αναγράφει εσφαλμένα στο φύλλο αγώνα ότι η παραπάνω κόκκινη κάρτα δόθηκε για χτύπημα εκτός φάσης, καθώς η πτώση του παίκτη μας πάνω στον αντίπαλο έγινε με κατοχή της μπάλας και γλίστρημα από τα συνεχόμενα μαρκαρίσματα που δεχόταν.
4) Άφησε με ευκολία την ομάδα μας με 9 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο την ίδια στιγμή που έκλεινε τα μάτια σε προκλήσεις ποδοσφαιριστών της αντιπάλου ομάδας, και επέτρεπε το σκληρό παιχνίδι μόνο υπέρ της ομάδας του Λεωνίδα.
Ενδεικτικό αυτού είναι το γεγονός ότι σε αψιμαχία των ποδοσφαιριστών Σουκούλι και Καλογιάννη, έδειξε κίτρινη κάρτα μόνο στον ποδοσφαιριστή μας, παρότι δεν ήταν αυτός που ξεκίνησε την αψιμαχία…

Πέρα από όλα αυτά, πρέπει να αναφέρουμε την υπερβολικά καθυστερημένη προσέλευση του κ. Σελίμου στο Στάδιο, στις 14.45 μ.μ., μόλις 15 λεπτά πριν την έναρξη της συνάντησης, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει αυτή αρκετά λεπτά.

Σε ερώτηση παρευρισκόμενου ποδοσφαιριστή από καθαρό ενδιαφέρον για την καθυστερημένη άφιξη, η απάντηση του κ. Σελίμου ήταν: «Ότι ώρα ΓΟΥΣΤΑΡΩ έρχομαι»…

Γενικά εκτός από την κάκιστη και προκατειλημμένη - κατά την άποψή μας- διαιτησία του στο σημερινό παιχνίδι, ο κ. Σπύρος Σελίμος επέδειξε από την άφιξή του μέχρι την αποχώρησή του από το γήπεδο συμπεριφορά αλαζονική και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ για αξιολογημένο διαιτητή.

Γνωρίζουμε ότι ο λόγος των σωματείων δεν είναι αρκετός προκειμένου να οδηγήσει σε τιμωρία - όπως θα έπρεπε – του σημερινού διαιτητή.

Επίσης γνωρίζουμε ότι ο αγώνας που δώσαμε ως Δ.Σ. να κατευνάσουμε την δίκαιη αγανάκτηση των φιλάθλων μας δεν θα αποτυπωθεί πουθενά.

Ότι η άσχημη φραστική συμπεριφορά του κ. Σελίμου δεν αποδεικνύεται, καθώς μόνο οι άρχοντες του αγώνα έχουν το προνόμιο να καταγράφουν στο φύλλο αγώνα.

Θεωρούμε όμως ότι δεν πρέπει να περάσει στα ‘’βουβά’’ η φωνή μας, για το λόγο αυτό συνήλθαμε απόψε σε έκτακτο Δ.Σ. και ζητάμε ο διαιτητής κ. Σπύρος Σελίμος να μην οριστεί σε άλλον αγώνα της ομάδας μας για τη φετινή περίοδο».