Μήνυμα του Γιώργου Δημακόγιαννη

«Παρά τις σκευωρίες, τις διώξεις, τις συκοφαντίες, την τρομοκρατία, τον εξωφρενικό αποκλεισμό από τα ΜΜΕ, το λαϊκό κίνημα των Ελλήνων πατριωτών και εθνικιστών –με φυλακισμένη παράνομα την ηγεσία του- έκανε την έκπληξη και αυτών των εκλογών και στη Χώρα συνολικά και στη Λακωνία μας. «Κλείδωσε» την τρίτη θέση στην Ελλάδα και «έφτασε» σιμά στην τρίτη θέση τής εκλογικής περιφέρειας Λακωνίας και την εκλογή βουλευτή, τρομάζοντας κυριολεκτικά τούς επαγγελματίες δεινόσαυρους πολιτικάντηδες τού ρουσφετιού και της διαπλοκής. Το διψήφιο ποσοστό μας στη Λακωνία είναι το μεγαλύτερο στη Χώρα.

Ευχαριστώ θερμά και από βάθους καρδίας τους γενναίους συνυποψηφίους μου, τα πανάξια στελέχη και τα μέλη μας που έτρεξαν σε πόλεις και χωριά –ακόμη και με δανεική …βενζίνη στα οχήματά τους- για να πάνε παραπέρα το μήνυμά μας, σε καιρούς τόσο ενάντιους. Ευχαριστώ θερμά και από βάθους καρδίας όλους τους ελληνόψυχους ψηφοφόρους μας που είναι πραγματικά ο ανθός της λακωνικής κοινωνίας, οι άξιοι συνεχιστές τής τρισένδοξης ιστορίας και παράδοσής μας. Ας το καταλάβουν όλοι: Το εθνικιστικό κίνημα δεν είναι τηλεκόμμα, είναι ποτάμι λαού, είναι τού έθνους δυναμάρι, έχει συνδεθεί πια με τις αγωνίες τής νεολαίας, των ανέργων, των αγροτών, των ελευθέρων επαγγελματιών, των γυναικών,…, γι’ αυτό το μέλλον τού ανήκει.

Οι εκλογές πέρασαν… Ο Αγώνας των εθνικιστών όμως Συνεχίζεται: Για Ψωμί, Πατρίδα, Πίστη, Ελευθερία. Για Κράτος που θα προστατέψει τη Ζωή, την Τιμή, την Αξιοπρέπεια και την Περιουσία μας. Για την Ελληνική μας ταυτότητα, για τα άγια Σύμβολα τού Γένους μας. Κράτος Εθνικό και Λαϊκό. Κράτος που θα σταματήσει τη γενοκτονία και το ρατσισμό κατά των Ελλήνων.

Το προσεχές Σαββατόβραδο 31-1-2015 στο κέντρο των Αθηνών οι Εθνικιστές, με τη Γαλανόλευκη στα χέρια, τιμούμε –όπως κάθε χρόνο από το 1996- τους τρεις εθνομάρτυρες Αξιωματικούς των Ιμίων, Καραθανάση – Βλαχάκο – Γιαλοψό (μια από τις …ναζιστικές εκδηλώσεις για τις οποίες μάς εγκαλούν οι άσπονδοι φίλοι μας).
ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ!»