ΣΠΑΡΤΗ. Το Ποτάμι, οι εθελοντές του και οι υποψήφιοι Βουλευτές ευχαριστούν θερμά τους Λάκωνες που το στήριξαν με την ψήφο τους στην εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου 2015.

O Περιφερειακός Συντονιστής Λακωνίας, Γιάννης Σερβές, απευθυνόμενος, μέσα από το notoswpress.gr στους Λάκωνες υπογράμμισε την δέσμευση ότι θα φανούν άξιοι της ψήφου εμπιστοσύνης των Λακώνων,επιδιώκοντας με κάθε τρόπο τη σύμπραξη με τις τοπικές αρχές και με κάθε ένα Λάκωνα χωριστά.
«Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τα προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο μας και να παλέψουμε και μέσα από το Ελληνικό Κοινοβούλιο να επιλυθούν.
Σε κάθε περίπτωση δεν σταματά ο αγώνας μας με το τέλος των εκλογών, αλλά για μας ουσιαστικά τώρα ξεκινά».


Ο Γιάννης Σερβές, που ήταν και υποψήφιος βουλευτής Λακωνίας, τονίζει ότι «δεν επιδιώκουμε μια στείρα αντιπολιτευτική φωνή, αντίθετα επιθυμούμε δημιουργικό διάλογο με όλους τους αντιπροσώπους των Δημοκρατικών Παρατάξεων στον τόπο μας και προσφερόμαστε να είμαστε μέρος της λύσης των προβλημάτων που βιώνουμε.
Σε κάθε περίπτωση θέλουμε να ευχηθούμε καλό έργο στην νέα Ελληνική Κυβέρνηση, και θερμά συγχαρητήρια στου εκλεγμένους εκπροσώπους μας στη Λακωνία».


Θυμίζουμε ότι «Το Ποτάμι» στη Λακωνία πήρε 3,65% και 1.990 ψήφους καταλαμβάνοντας της 6η θέση και αφήνοντας πίσω Ανεξάρτητους Έλληνες και Κίνημα Παπανδρέου και απειλώντας το ΚΚΕ στην 5η θέση.