Υλικά
1,5 κιλό διάφορα ψάρια Λακωνικού για βραστά
1 μέτριο κρεμμυδι Βατίκων
1 μεγαλη πατατα
1 ντοματα τριμμενη
1/2 ματσακι σελινο
Λιγο ελαιολαδο Λακωνίας
Αλατι, πιπερι
Χυμο απο ενα λεμονι

Παρασκευή
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα ψαρια πολύ καλά.
Καθαρίζουμε τα λαχανικά, τα χοντροκόβουμε και τα ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα με νερό.
Αλατοπιπερώνουμε και τα αφήνουμε να βράσουν. Μόλις μαλακώσουν οι πατάτες, προσθέτουμε τα ψάρια.
Τα βράζουμε ολα μαζι για 20 λεπτα περιπου.
Αφαιρούμε τα ψάρια, τα καθαρίζουμε και τα μοιράζουμε σε μερίδες.
Στη σούπα που έμεινε στην κατσαρόλα προσθέτουμε το λεμόνι και σερβίρουμε πάνω απο το ψάρι.
Η πιο ωραία κακαβιά γίνεται με πετρόψαρα (πέρκα, βακαλάο, κ.λ.π.)
Για να είναι η κακαβιά πηχτή υπολογίζετε στο 1 κιλό ψάρια - 800ml νερό.
Για να μη διαλυθούν τα ψάρια χρησιμοποιήσετε ζεστό νερό και επιπλέον αν έχετε ένα σουρωτήρι που εφαρμόζει στην κατσαρόλα θα ήταν χρήσιμο να βράσετε εκεί τα ψάρια.