ΣΠΑΡΤΗ. Ο συμπολίτης μας από τον Κεφαλά Γιάννης Χρηστάκης κλήθηκε από τη ΔΕΥΑΣ μα πληρώσει υπέρογκο λογαριασμό. Με αφορμή το σοκ που υπέστη και τον «απαράδεκτο» λογαριασμό έστειλε στον Δήμαρχο Σπάρτης την ακόλουθη επιστολή:


Χρηστάκης Ιωάννης
Εκπαιδευτικός

Κύριε Δήμαρχε
Έλαβα λογαριασμό νερού 435, 5 ευρώ!!! Το ποσό είναι εξωφρενικό, αν αναλογιστείτε πως πλήρωνα πάντα 25 έως 30 ευρώ.
Κατοικώ στον Κεφαλά, ονομάζομαι Χρηστάκης Ιωάννης και σας αναφέρω τι προηγήθηκε της αποστολής αυτού του ανυπόστατου και απαράδεκτου λογαριασμού.
Όταν το Σεπτέμβρη του 2014, ήρθε υπάλληλος της ΔΕΥΑΣ να κάνει την μέτρηση στην οικία μου, στον Κεφαλά, με ενημέρωσε ότι το υδρόμετρο είχε καταγράψει κατανάλωση 615 κυβικών μέτρων!!! Οι συνήθεις μετρήσεις ήταν 25 έως 30 κυβικά μέχρι τότε.ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!!!
Πήγα πολλές φορές στα γραφεία της ΔΕΥΑΣ, προσκομίζοντας παλιούς λογαριασμούς για του λόγου το αληθές, προσκόμισα το υδρόμετρο που το βρήκαν χαλασμένο, άλλαξα υδρόμετρο και τελικά ανακουφίστηκα με τη δήλωση του υπαλλήλου ότι ο -προς έκδοσιν- λογαριασμός μου θα κυμανθεί στα επίπεδα των προηγούμενων και δε θα πρέπει να ανησυχώ.

ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΣΗΜΕΡΑ!!!
ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ (=615 ΚΥΒΙΚΑ ΜΕΤΡΑ) ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ 435, 5 ΕΥΡΩ!!!

Σας παραθέτω τα στοιχεία μου και στοιχεία λογαριασμού της ΔΕΥΑΣ και αναμένω τη δίκαιη κρίση σας .
Προσωπικά στοιχεία:
Χρηστάκης Ιωάννης
Φιλόλογος στο 2ο Γυμνάσιο Σπάρτης
Μέλος Ο.Μ. Σύριζα Σπάρτης
Τηλ.Επικ:2731077454 & 6976323571 & 6948836541.

Στοιχεία λογαριασμού ΔΕΥΑΣ
Αριθμ.Λογαριασμού:1785021
Κωδ.καταναλωτή:86-0162-000
Ιδιοκτήτης:Χρηστάκης Χρήστος Ιωάννης


Αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το έστειλε ο δημότης στο δήμαρχο Σπάρτης και πρόεδρο της ΔΕΥΑΣ Β Βαλιώτη και παρακαλεί να το δημοσιεύσουμε «για να προστατευτούν οι δημότες μας από τέτοιες ανάλγητες συμπεριφορές μιας δημοτικής υπηρεσίας, εν προκειμένω της ΔΕΥΑΣ!!!». Αναμένεται η διευκρίνηση απο την ΔΕΥΑΣ.