ΚΑΣΤΟΡΙ. Τις εντυπώσεις και τα χειροκροτήματα των Αποκριών τις κέρδισε το Καρναβάλι της Μουτζουροδευτέρας στο Καστόρι όπου τόσο η συμμετοχή όσο και η ευρηματικότητα των μασκαράδων ήταν καταλυτικές.

Κατά τα καθιερωμένα, στον κεντρικό δρόμο του Καστορείου οι Βορειοδημότες αλληλοευχήθηκαν καλή Σαρακοστή και καλή υγεία…

Παρ’ όλη τη απειλή της βροχής, οι κάτοικοι της περιοχής παρουσίασαν εξαιρετικές προτάσεις σατιρικής προσέγγισης της πραγματικότητας που βιώνουν και προσέφεραν σε όλους σαρακοστιανά και κρασί…

Παρόντες ο Δήμαρχος, o πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί Σύμβουλοι της Σπάρτης οι οποίοι κατάλαβαν τις τους περιμένει το 2016 αν δεν πραγματοποιήσουν τις υποσχέσεις τους… Αυτό που περίμενε τον βουλευτή Λεωνίδα Γρηγοράκο!

Το άρμα «Γρηγοράκειον Κέντρο Υγείας» ισοδυναμούσε με εκλογική ήττα για τον σημερινό βουλευτή και τέως υφυπουργό Λεωνίδα Γρηγοράκο αφού οι πολίτες κατέδειξαν – κατήγγειλαν ότι μπορεί μεν να απόκτησαν χαρτί υγείας αλλά όχι και Κέντρο… Υγείας! (δείτε το video). Την παρουσίασε έκανε ο Άρης Κουρεμπής.

Ο Δήμος Σπάρτης και φέτος στάθηκε αρωγός στη διοργάνωση η οποία φαίνεται να αναδεικνύεται στο θεσμός της Καθαροδευτέρας για τον Δήμο.