"Θετική η στροφή Τσίπρα στον ρεαλισμό και την πραγματικότητα..."

ΑΘΗΝΑ.Ενδιαφέροντα είναι όσα αποκαλύπτει ο βουλευτής του ΠαΣοΚ και γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Λεωνίδας Γρηγοράκος σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στον Αθήνα 984 και στον δημοσιογράφο Ηλία Κανέλλη.

Ο κ. Γρηγοράκος αναφερόμενος στην υπόθεση άρσης της ασυλίας του Άδωνη Γεωργιάδη, που επέφερε σάλο στη Βουλή ανέφερε ότι ορθά δεν ήρθη η ασυλία γιατί πρόκειται για μήνυση που δέχθηκε ο πολιτικός από έναν πολίτη με πρόβλημα προβολής. Ο κ Γρηγοράκος ανέφερε ότι στη Βουλή είναι φανερή «διοικητική ανεπάρκεια της Προέδρου, αφού σε ένα θέμα καθημερινότητας έχασε τον έλεγχο». Μάλιστα λέει χαρακτηριστικά ότι «σαν γραμματέας της Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ έχω ζητήσει 5 φορές από την Πρόεδρο να την δεί και αυτή δεν με δέχεται…»

Ικανοποιημένος τώρα από τον Τσίπρα
Σχετικά με την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι είναι πολύ ικανοποιημένος που έστω και τώρα ο Αλέξης Τσίπρας κατάλαβε ότι πρέπει να φανεί συνεπής στις δεσμεύσεις που έχει η χώρα έναντι της Τρόικα. «Ο πρωθυπουργός έκανε στροφή προς τον ρεαλισμό και αυτό είναι σωστό… Ας μην είμαστε σκληροί με τον ΣΥΡΙΖΑ…»

Επιβεβλημένες οι μεταρρυθμίσεις
Αναφερόμενος στο ΠαΣοΚ τόνισε ότι για να επιβιώσει «το ακρωτηριασμένο και μικρό ΠαΣοΚ πρέπει να αλλάξει, να γίνει το Κίνημα των μεταρρυθμίσεων απαλλαγμένο από το παρελθόν. Κανείς δεν μπορεί να διαγράψει την συμβολή του ΠΑΣΟΚ, του κινήματος της Αλλαγής και του Εκσυγχρονισμού» αλλά πρέπει να αλλάξουμε. Αυτό είναι αναγκασμένος να κάνει και ο Βαγγέλης Βενιζέλος για να έχει μέλλον, αν και ο αδικημένος της υπόθεσης…»

Ακούστε τον Λάκωνα Βουλευτή: