Υλικά
• 300 γρ. γαρίδες ολόκληρες
• 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
• 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
• χυμό και ξύσμα από 1 πορτοκάλι Λακωνίας
• χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
• 1/2 ποτήρι Δαφνιώτικο κρασί
• 2 κουταλιές κέτσαπ
• αλάτι
• πιπέρι
• ελαιόλαδο Λακωνίας
• μαϊντανό ψιλοκομμένο

Παρασκευή
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε ελαιόλαδο, τα κρεμμυδάκια, την πιπεριά και τις γαρίδες.
Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε τους χυμούς, τα ξύσματα, το κρασί, το κέτσαπ και τα ρίχνουμε πάνω στις γαρίδες.
Αφήνουμε να πάρουν μία βράση, ρίχνουμε το μαϊντανό και ανακατεύουμε. Μετά από 2 λεπτα, κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Μπορείτε να βάλετε και λίγη σκόνη τζίντζερ ή και κόκκινο γλυκό πιπέρι. Αν τις θέλετε λιγότερο ξινές, βάζετε το χυμό απο το μισό λεμόνι.